查看完整版本: [-- 钓饵更正 --]

-> 2008-第二屆樂釣盃 -> 钓饵更正 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

akalan 2008-11-22 18:03

钓饵更正

之前提到釣餌只有南極蝦,在溝通上可能有一些出錯,其實大會意思係,釣餌大家可以自備,引至大家產生不必要之誤會,非常抱歉,下一屆我們必定會作出改善。

chon 2008-11-22 18:14

高比 2008-11-22 18:33
一場誤會

FM 2008-11-22 19:18

笑沧海 2008-11-22 19:31

还好训觉前看多一次,又要跑出去汁D野啦,睇来今晚唔使训咯     

濠雅兒~~ 2008-11-22 20:02

joaoao 2008-11-22 20:11

想釣魚 2008-11-22 20:36

海狗 2008-11-22 22:47

大鸥 2008-11-22 23:03
比赛D也,无话会尽善尽美的,都系一边总结一边更新,期望下期搞得更好。

小dee 2008-11-22 23:16
改來改去, 你改夠未姐? 會唔會一陣集合個時又話唔比用咩唔比用乜架? 不知所謂, 本人決定退出是次比賽, 係咁多
以上言論純屬個人見解, 與竹林釣具或team seven無關

蛇屍鰻 2008-11-22 23:27

服部半藏 2008-11-22 23:47

活活 2008-11-23 04:14
錯誤實有ga啦, 大家都系想釣魚開心.  

有缘人 2008-11-23 10:42

任我行 2008-11-23 11:54

鯛魚殺手 2008-11-23 13:53

akalan 2008-11-23 15:30
引用第  10  樓  小dee  於  2008-11-22 23:16  發表的 :
改來改去, 你改夠未姐? 會唔會一陣集合個時又話唔比用咩唔比用乜架? 不知所謂, 本人決定退出是次比賽, 係咁多
以上言論純屬個人見解, 與竹林釣具或team seven無關

小dee兄,基於是次比賽只是第二屆舉辦,而工作人員全部都是義務工作,加上分開港澳兩地區分頭準備,所以難免在溝通上會出現一點誤會,因此而令小dee或各參加者無所適從,大會深感抱歉.

在於舉辦一些地區性的賽事,我們的經驗依然尚淺,今次得以多謝小dee兄及各參賽者的指教,大會寄望來屆,可辦得更加盡善盡善,慢慢步向一個真正的地區性比費而努力.

ymtchris 2008-11-23 17:58

东平渔客 2008-11-23 19:49

釣武者 2008-11-24 00:02
引用第  17  樓  akalan  於  2008-11-23 15:30  發表的 :

小dee兄,基於是次比賽只是第二屆舉辦,而工作人員全部都是義務工作,加上分開港澳兩地區分頭準備,所以難免在溝通上會出現一點誤會,因此而令小dee或各參加者無所適從,大會深感抱歉.

在於舉辦一些地區性的賽事,我們的經驗依然尚淺,今次得以多謝小dee兄及各參賽者的指教,大會寄望來屆,可辦得更加盡善盡善,慢慢步向一個真正的地區性比費而努力.

wuyio 2008-12-15 12:06
       PPS嘟嘟~~加油加哟iu ~~~

查看完整版本: [-- 钓饵更正 --] [-- top --]