查看完整版本: [-- 1123 船佬電話 --]

-> 2008-第二屆樂釣盃 -> 1123 船佬電話 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

whero 2008-11-05 12:03

1123 船佬電話

1123 目前已確定10艘快艇,但因人數可能還會增加,可能會再多訂兩艘,到時會把所有船佬電話印在選手證後面

撈仔   13620181177

阿松   13427148533

楊敬   13822433685

阿郭   13822460780

阿旺   13822306069

阿明   13422588283

偉松   13828008147

阿新   13822431848

理仔   13664908182

阿池   13828011071

joaoao 2008-11-05 12:07

1魚 2008-11-05 12:25
邊個可以買魚呀     

笑沧海 2008-11-05 12:31
收到         

FM 2008-11-05 13:38
引用第  2  樓  1魚  於  2008-11-05 12:25  發表的 :
邊個可以買魚呀     

1魚叔,高比一早同我地買好哂啦

獎金獵人 2008-11-05 15:00
唔該2條------------------大既鯊魚(當晚食魚翅)   

不是日本人 2008-11-05 15:11
上三州馬頭、買~

活活 2008-11-05 15:54
引用第  6  樓  不是日本人  於  2008-11-05 15:11  發表的 :
上三州馬頭、買~

""選手們在比賽時間也不得上岸三洲碼頭,除非有特殊情況""

特殊情況包括買魚......

whero 2008-11-05 15:57
當天所有的船佬都已經被我買通了........要魚找我買啊,白腊一斤50,沙腊40,牛S40,黃腳30...........三斤上大魚加20%............   

活活 2008-11-05 16:01
引用第  8  樓  whero  於  2008-11-05 15:57  發表的 :
當天所有的船佬都已經被我買通了........要魚找我買啊,白腊一斤50,沙腊40,牛S40,黃腳30...........三斤上大魚加20%............   

果然有充足準備, 連每斤價格都想好. 利害~
好彩小弟架餐未到澳門, 無得報名比賽姐.

乜都知 2008-11-05 16:20
     非常清楚

choi輝 2008-11-05 17:05

路過... 2008-11-05 17:27
引用第  8  樓  whero  於  2008-11-05 15:57  發表的 :
明白啦!到時對講機找你

chon 2008-11-05 18:25

寶記 2008-11-05 18:43

好大浪 2008-11-05 18:48

海狗 2008-11-05 19:05
阿池...............         

佢幾時轉左行揸船架....     

fishson 2008-11-05 22:57

田中 2008-11-06 02:33

服部半藏 2008-11-06 04:03

twg 2008-11-10 03:59

康渔 2008-11-14 15:15

查看完整版本: [-- 1123 船佬電話 --] [-- top --]