查看完整版本: [-- 護膚速報(有着數) --]

-> 醫 療 保 健 -> 護膚速報(有着數) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

蒜子 2008-06-17 15:52

護膚速報(有着數)

各位男仕們注意,要通知你地ga老婆或女友啦,有一位係美國好出名ga皮膚教授親臨澳門教妳點樣去護膚,而且重有名貴護膚品送給每位到塲ga女仕,澳門美容界都有好多人去聽架,(有興趣可以留個短訊比我,我幫妳地留個靚位,機會難逢) 地址:畢仕達大馬路26號中福商業中心6樓j座..(即新口岸蓮花廣場側)   日期:08.6.19(星期四)時間:7:30-9:30
Dr. Chan (陳世松博士)
陳世松教授是美國俄勒岡醫學院大學退休醫學院皮膚教授,專門研究分子皮膚學、環境健康和環境毒素因子學。他擁有美國理學士、哲學博士、醫學博士學位和醫生執照。Dr Chan不僅是一位皮膚醫生,更是皮膚學研究員,多年來Dr Chan在皮膚學上也發表多份包括環境毒素的文章,並且在多份主要的國際定期刊物發表皮膚的臨床試驗。

除此之外,Dr Chan更是前美國白宮的科學顧問,並且也是一家皮膚配藥咨詢公司的其中夥伴之一,可見他在醫學方面的成就和肯定。最近,Dr Chan更被任命為JaneClare有限公司的董事及行政總裁(CEO),致力為港,澳人解決皮膚及健康問題。

高比 2008-06-17 16:06
問下老虎有冇時間先

蒜子 2008-06-17 16:32
女仕真係米走寶,行內護膚界都未必清楚Dr. Chan (陳世松博士)來頭,真係要聽吓d權威講吓野,好有用架,最重要係免費,重有護膚禮品,啱晒我.....

傑仔 2008-06-17 16:34
引用第2樓蒜子2008-06-17 16:32發表的“”
女仕真係米走寶,行內護膚界都未必清楚Dr. Chan (陳世松博士)來頭,真係要聽吓d權威講吓野,好有用架,最重要係免費,重有護膚禮品,啱晒我.....

原來係咁...

蒜子 2008-06-17 16:37
引用第3樓傑仔2008-06-17 16:34發表的“”

原來係咁...

...車....咁係丫麻....因為我重知道係咩護膚品....正

傑仔 2008-06-17 16:46
引用第4樓蒜子2008-06-17 16:37發表的“”

...車....咁係丫麻....因為我重知道係咩護膚品....正

汁輸行頭慘過敗家...留我10個位!

蒜子 2008-06-17 16:51
引用第5樓傑仔2008-06-17 16:46發表的“”

汁輸行頭慘過敗家...留我10個位!

....車....你重利害過我啦....

葉子的離開 2008-06-17 21:47
引用第2樓蒜子2008-06-17 16:32發表的“”

你搓咗之後d皮膚比以前白了~~記得要發d相上黎比我欣賞下

zoo 2008-06-17 21:57
你吾係呢的呀! http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=22880

服部半藏 2008-06-18 01:58
我又想去

蒜子 2008-06-18 02:41
引用第7樓葉子的離開2008-06-17 21:47發表的“”

你搓咗之後d皮膚比以前白了~~記得要發d相上黎比我欣賞下

上傳相我又怕比人柴我.....

蒜子 2008-06-18 02:44
引用第8樓zoo2008-06-17 21:57發表的“”
你吾係呢的呀! http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=22880

梗係唔係啦,我對呢d冇咩興趣,志在睇下有咩權威新品牌,得個知字都好丫...

蒜子 2008-06-18 02:47
引用第9樓服部半藏2008-06-18 01:58發表的“”
我又想去

係至好講呀,你叻啦妳,應該會有好多靚女架...

小魔女SOS 2008-06-18 20:14
引用第10樓蒜子2008-06-18 02:41發表的“”

上傳相我又怕比人柴我.....

邊個夠膽柴你.....拿佢出離

蒜子 2008-06-18 20:48
引用第13樓釣魚小魔女2008-06-18 20:14發表的“”

以前上傳過d圖片....唉...不過好彩有班網友支持...多謝佢地

小魔女SOS 2008-06-18 21:08
一定支持

葉子的離開 2008-06-18 21:58
引用第13樓釣魚小魔女2008-06-18 20:14發表的“”

你都快d上傳翻幾張比我地欣賞下喇```我好似見過你的皮膚唔使搽野都好白噶!!

葉子的離開 2008-06-18 22:00
引用第14樓蒜子2008-06-18 20:48發表的“”

以前上傳過d圖片....唉...不過好彩有班網友支持...多謝佢地

我都好支持你嘎```不過你確實系老一點嘛! 聽人講真話比聽假話好點吧

查看完整版本: [-- 護膚速報(有着數) --] [-- top --]