查看完整版本: [-- 感謝322各工作人員 --]

-> 2008-第三屆漁樂磯釣盃 -> 感謝322各工作人員 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞旦 2008-03-24 16:21

感謝322各工作人員

322在一片歡樂声中園滿落幕,園滿的背后少不了一班無私、默默地耕耘的工作人員,

我作為一個参賽者,在此萬分感謝各位工作人員、各幕后功臣們………

謝謝你們的付出,換來我們参賽者無比的快樂,謝謝!

智達 2008-03-24 16:27
再次多謝!係背後默默耕耘,的大會工作人員既無私奉獻,令是次比賽得以完滿舉行...

高比 2008-03-24 16:37
辛苦大家了 ,辛苦1叔了!

傑仔 2008-03-24 16:45
又一個美好ga回憶......又係我第一之中白立!

小魚兒 2008-03-24 17:01
真的好開心.........兩日旳時間"站"下眼過左................

黑鯛之天敵 2008-03-24 17:42
辛苦哂大家了~~~

achong 2008-03-24 18:26

鲷神一号 2008-03-24 18:51

阿B 2008-03-24 19:14

蒜子 2008-03-24 20:24

zoo 2008-03-24 20:36

車人 2008-03-24 20:54

路過... 2008-03-24 21:00
係E到我要多謝好多工作人員, 最重要多謝阿海狗大屍傳受左D真氣比我!吾係,係D龜氣比我!
得我散發出一估龜波氣功,方沿十里至內吾會有出現一條長過20CM GA魚類生物!好多謝你

鯛魚殺手 2008-03-24 22:28

大鸥 2008-03-24 22:45
真系好多谢!

海狗 2008-03-25 01:46

查看完整版本: [-- 感謝322各工作人員 --] [-- top --]