查看完整版本: [-- 一個超強的免費掃毒防護(有正版註冊號) --]

-> 數 碼 科 技 -> 一個超強的免費掃毒防護(有正版註冊號) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

蒜子 2008-03-24 11:49

一個超強的免費掃毒防護(有正版註冊號)

ALWIL Software,avast! 的生產商於2001年6月決定為家庭用戶(非商業用戶)提供免費 的防毒解決方案avast! Home Edition以幫助解決病毒問題.想使用本行業中領先的防毒軟體防護您的家用個人電腦,您只需要從我們的網站下載軟體,然後免費註冊一個註冊號,便可以獲得免費的病毒防護. 包括一年更新服務(病毒數據庫增量更新),過期後可以重新註冊獲取新的註冊號. 係一個不可多得的免費掃毒防護,

http://www.avast.com/cnt/free_virus_protectio.html

黑鯛之天敵 2008-03-24 12:14
thx for your sharing~~~~~~

蒜子 2008-03-24 14:24
引用第1樓黑鯛之天敵2008-03-24 12:14發表的“”
thx for your sharing~~~~~~

你在電腦上任何一個動作,上網等等,她都可以全面監控,而且開機唔怕慢,重係正版野,值得推介

智達 2008-03-24 16:09
多謝蒜子姐的好介紹,用開的剛好到期,但要$$的,這是不用$$的,當然要讚.......

魚魚 2008-03-24 19:15
謝謝!!蒜子姐姐∩∩~~~~

蒜子 2008-03-24 21:06
好用就快d call冇防毒軟件ga老友單撈啦..

sang 2008-03-24 21:14
謝謝

那貓 2008-03-30 23:11
引用第2樓蒜子2008-03-24 14:24發表的“”

你在電腦上任何一個動作,上網等等,她都可以全面監控,而且開機唔怕慢,重係正版野,值得推介

嘩..好靚呀,我講緊個防毒軟件.多謝推介.備註:你張人像相一樣好靚.

葉子的離開 2008-03-30 23:40
系米所有病毒都可以殺到嘎? 有d軟件唔系咩毒都殺到噶

蒜子 2008-04-01 00:37
引用第8樓葉子的離開2008-03-30 23:40發表的“”
系米所有病毒都可以殺到嘎? 有d軟件唔系咩毒都殺到噶

你真係貪心,呢個軟件已經好過好多收費軟件,病毒庫會不停更新最新病毒資料,只有木馬程式可能攔截唔到,但係木馬一樣可以被過收費軟件,咁你明未呀,呢個係一個非常之好ga一個防護軟件,快d單撈一個啦你

那貓 2008-04-01 12:17
引用第9樓蒜子2008-04-01 00:37發表的“”

你真係貪心,呢個軟件已經好過好多收費軟件,病毒庫會不停更新最新病毒資料,只有木馬程式可能攔截唔到,但係木馬一樣可以被過收費軟件,咁你明未呀,呢個係一個非常之好ga一個防護軟件,快d單撈一個啦你

我安裝了,ok喎木馬及物野垃圾都掃到,捉左好多條虫.  

skysin 2008-04-11 00:11
thank you for your sharing!!

1魚 2008-06-30 12:40
之前我是用諾頓2003的~經常被人插入本馬在e-mail內誤中病毒,又要花時間用ghost去做重新還原,因為我每日都最少有100封以上的廣告信.....煩死人
不留e-mail又不是辦法~
自從裝了這個軟件,果然有效地防止病毒和木馬
真的要讚一下這個免費的好東西!!
[p:33]

紫念 2008-11-25 20:29
  - 多謝分享... 剛剛屋企過左期;     時間剛剛好~ yeah

achong 2008-11-25 20:42

財叔 2008-11-25 20:43
多謝   

活活 2008-11-25 23:57
     多謝分享~

釣魚痴 2008-11-26 12:24

Johnnych 2009-04-20 02:32

seng3388 2009-04-20 03:36

生仔 2009-05-08 22:17

查看完整版本: [-- 一個超強的免費掃毒防護(有正版註冊號) --] [-- top --]