查看完整版本: [-- 版主进,322最后确认 --]

-> 2008-第三屆漁樂磯釣盃 -> 版主进,322最后确认 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

不是日本人 2008-03-16 19:13

版主进,322最后确认

[hide=1000] 一叔,我想在这作最后确认一下322的分工合作及各人付责范围情况,以免出错,有错请大家回覆

参赛证制作,抽签分队,322香州码头点名:责任者:一鱼叔

渡礁艇和用餐:责任者:WHERO兄
已和万山强落实8艇及3餐
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=21519&

大船票务及万山住宿:责任者:奇一兄
请一叔落实最后坐大船来回人数和房间数后通知奇一,由奇一安排

装鱼胶袋:责任者:阿旦哥
请安排50份,当日带到万山(请问费用多少?)

奖排:责任者:智达
制作中,已落实及当日带到万山

会旗,横额:责任者:不是日本人
32支旗制作中,21号有一批滥钓会先出发,在当晚插上(请其余队员当晚帮手插上)
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=21582&

磅鱼工具:责任者:工作人员???

奖品购买,搬送:责任者:SANG哥,高比兄???

房间分配:责任者:工作人员???

以上,有遗留请铺充[/hide]

高比 2008-03-16 19:27
[hide=999999] 磅魚本來我可以幫手,但本身為比賽者,會唔會唔係幾好?宮本可能是好的人選!

做苦力我是出色的人選![/hide]

1魚 2008-03-16 19:30
磅鱼工具:责任者:工作人员???

已有電子秤,秤魚時請各隊長負責監督,由JC,SANG哥負責秤魚,阿B,宮本負責登記

奖品购买,搬送:责任者:SANG哥,高比兄???

已約好319買適合獎品,工作人員如有時間,可電聯一同前往採購

房间分配:责任者:工作人员???

選手比賽時,交由後勤打點

高比 2008-03-16 19:32
[hide=99999]
引用第2樓1魚2008-03-16 19:30發表的“”
已有電子秤,秤魚時請各隊長負責監督,由JC,SANG哥負責秤魚,阿B,宮本負責登記 Y3(I;~$!

係唔係我拿我個電子磅?[/hide]

1魚 2008-03-16 19:34
引用第3樓高比2008-03-16 19:32發表的“”
瀏覽此貼需要威望

高比 2008-03-16 19:37
[hide=9999]
引用第4樓1魚2008-03-16 19:34發表的“”

好唔好我二十號前將佢俾左您帶去萬山?我怕自己太多野帶會漏左.還有時間表使唔使打印方便大船上參賽者可以睇睇,因為未必人人去來睇到![/hide]

1魚 2008-03-16 19:41
所有獎品,表格,工具等,會全部先收集在我家,322早上一車上晒香洲

傑仔 2008-03-16 20:27
[hide=50000] 辛苦晒!!!!
咁我到時就搵D野做....唔好比人話我白出糧!
安排選手對號入坐等等!!諗到再講!!![/hide]

阿B 2008-03-16 20:28
[hide=2000] 我工作..可以找我秤魚...冇問題...我好樂意 [/hide]

傑仔 2008-03-16 20:33
[hide=500000]
引用第8樓阿B2008-03-16 20:28發表的“”
瀏覽此貼需要威望

你數口得呀MA! [/hide]

亞旦 2008-03-16 21:23
[hide=0] 装魚袋早就准备好了!60份冇問題,和11.25的一样,全免費。[/hide]

阿B 2008-03-16 21:32
[hide=2500]
引用第10樓亞旦2008-03-16 21:23發表的“”
瀏覽此貼需要威望

哈哈..一份我唔夠阿...我怕爆代阿..^,^...哈哈...[/hide]

亞旦 2008-03-16 21:37
[hide=0]
引用第11樓阿B2008-03-16 21:32發表的“”
瀏覽此貼需要威望

袋內有可装30斤魚的大袋一個,可装10斤魚的細袋2個,咁你都爆袋,

冠軍非你莫属,狗爺要讓位了。 [/hide]

阿B 2008-03-16 21:42
[hide=2500]
引用第12樓亞旦2008-03-16 21:37發表的“”
瀏覽此貼需要威望

冠軍唔係咁想要...想要枝正魚竹..姐.... [/hide]

亞旦 2008-03-16 21:51
[hide=0]
引用第13樓阿B2008-03-16 21:42發表的“”
瀏覽此貼需要威望

咁你拿冠軍時,鱼竹你拿去,冠軍獎牌送給我吧! [/hide]

sang 2008-03-16 21:57
[hide=3000] 獎品購買,搬送:責任者:我冇問題[/hide]

大鸥 2008-03-17 00:00

路過... 2008-03-17 00:28
辛苦曬大家~

barry 2008-03-17 10:05
感谢各位后勤人员!

宮本 2008-03-20 22:42
[hide=3000] 磅鱼工具:责任者:工作人员???

我當天唔比賽釣魚的 我來負責磅重及記錄吧

另外我都買了電子磅 10kg +/-0.01%

我諗 每個參賽者的魚獲都最少磅兩次[/hide]

1魚 2008-03-20 23:03
已有電子秤了~在大船上再研究細節問題

查看完整版本: [-- 版主进,322最后确认 --] [-- top --]