查看完整版本: [-- 智達哥請進~獎座 --]

-> 2008-第三屆漁樂磯釣盃 -> 智達哥請進~獎座 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2008-03-06 19:05

智達哥請進~獎座

一.澳門漁樂網   第三屆漁樂杯   臘魚總重獎   第一名

二.澳門漁樂網   第三屆漁樂杯   臘魚總重獎   第二名

三.澳門漁樂網   第三屆漁樂杯   臘魚總重獎   第三名

四.澳門漁樂網   第三屆漁樂杯   臘魚總重獎   第四名

五.澳門漁樂網   第三屆漁樂杯   臘魚總重獎   第五名

六.澳門漁樂網   第三屆漁樂杯   臘魚大尾獎   第一名

七.澳門漁樂網   第三屆漁樂杯   雜魚大尾獎   第一名

八.澳門漁樂網   第三屆漁樂杯   團隊臘魚總重獎   第一名(獎牌六面)

九.澳門漁樂網   第三屆漁樂杯   團隊臘魚總重獎   第二名(獎牌六面)

十.澳門漁樂網   第三屆漁樂杯   團隊臘魚總重獎   第三名(獎牌六面)

合計水晶獎座7面
金屬獎牌18面

黑鯛之天敵 2008-03-06 19:06
很想說~~~~~~~這個是屬於我的~~~~~~~

高比 2008-03-06 19:11
引用第1樓黑鯛之天敵2008-03-06 19:06發表的“”
很想說~~~~~~~這個是屬於我的~~~~~~~

根本已經是我的了

大鸥 2008-03-06 19:35
我想我只有睇的份了,不过都好,能有机会向各位大师兄学下也是此行的最终目的,志在参与。

高比 2008-03-06 19:40
引用第3樓大鸥2008-03-06 19:35發表的“”
我想我只有睇的份了,不过都好,能有机会向各位大师兄学下也是此行的最终目的,志在参与。

大鵬唔係猛龍唔過江...不如您讓三條...嘿嘿~

barry 2008-03-06 20:05
看下就好!

sang 2008-03-06 20:10
高手太多 冇冇

1魚 2008-03-06 21:45
引用第6樓sang2008-03-06 20:10發表的“”
高手太多 冇冇

釣魚講運既~上次睇到啦

阿B 2008-03-06 21:45
正....

海狗 2008-03-07 11:56

小魚兒 2008-03-07 13:06
一魚叔.......點解唔post個打龜獎.......聽講個獎體積都唔細........

1魚 2008-03-07 13:15
引用第10樓小魚兒2008-03-07 13:06發表的“”
一魚叔.......點解唔post個打龜獎.......聽講個獎體積都唔細........

打龜獎由香港打龜會師兄小堡空運至澳門途中....收到貨會post上來的

傑仔 2008-03-07 14:39
引用第11樓1魚2008-03-07 13:15發表的“”

打龜獎由香港打龜會師兄小堡空運至澳門途中....收到貨會post上來的

會唔會係個龜殼呢!

傑仔 2008-03-07 14:40
個獎...都係得個睇字!

見血方休 2008-03-07 19:19
報告1魚叔:智達著咗草去海南島,快則幾日,慢則三五七年都唔會返來

細橋 2008-03-11 00:05
引用第6樓sang2008-03-06 20:10發表的“”
高手太多 冇冇

太謙虛啦....哈哈...

查看完整版本: [-- 智達哥請進~獎座 --] [-- top --]