查看完整版本: [-- 編房間 --]

-> 2008-第三屆漁樂磯釣盃 -> 編房間 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2008-01-23 19:25

編房間

比賽地點住房方面,大部份都是2~3人房,因此如各位想預先約好友人同住一間,請回帖申報,按次序先後給予,若沒申報或所要求的房間已滿額,則只有混合安排了.....請回帖

例如:

三人房
xxx_xxx_xxx   (排名前面的是接鎖匙的指定人)  

二人房  
xxx_xxx

開始!!

【三人房】
1魚_高橋_亞枝
高比_sang_迷

【二人房】  
1~阿B_小魚兒
2~黑蕉_見血
3~上釣白立_pvi
4~沙立皇_沙立仔
5~路過_亞神
6~奇一_釣佬
7~大鸥_勇记
8~渔乐轩_二马
9~中师傅_猪小三
10~公子_BBX中通
11~釣武者_紫念
12~尾長_二師兄
13~海狗_eric

【由大會安排】

路過... 2008-01-23 19:49
有人同我開房嗎~

阿B 2008-01-23 20:35
阿B同...小魚兒...兩人開房.thx...一魚叔..

黑鯛之天敵 2008-01-23 20:41
黑蕉同見血搞斷背~~~~

阿B 2008-01-23 20:48
THX....一魚叔.....上釣白立同pvi..同一閒房....之後沙立皇同沙立仔同一閒房...thx..晒

亞神 2008-01-23 21:22
引用第1樓路過...2008-01-23 19:49發表的“”
有人同我開房嗎~

就我同你開喇

奇一 2008-01-23 21:53
钓佬..

釣武者 2008-01-23 22:15
釣武者、白歴美女一張大床謝謝

大鸥 2008-01-24 01:20
大鸥。勇记一双人房;渔乐轩。二马一双人房;中师傅。猪小三一双人房。多谢!

小魚兒 2008-01-25 00:20
引用第2樓阿B2008-01-23 20:35發表的“”
阿B同...小魚兒...兩人開房.thx...一魚叔..

我又唔係女.........洗唔洗流鼻血........我唔玩斷背

傑仔 2008-01-25 00:21
引用第9樓小魚兒2008-01-25 00:20發表的“”

我又唔係女.........洗唔洗流鼻血........我唔玩斷背
.......

你自己汁生啦!

海狗 2008-01-25 03:41
我同eric......

高比 2008-01-25 13:12
迷?.高比.sang哥要三人房唔該!(其實晚上最好是四個人... )....

小魚兒 2008-01-26 00:06
引用第12樓高比2008-01-25 13:12發表的“”
迷?.高比.sang哥要三人房唔該!(其實晚上最好是四個人... )....

四個人.....剛剛好夠腳開枱..........

傑仔 2008-01-26 13:30
引用第13樓小魚兒2008-01-26 00:06發表的“”

四個人.....剛剛好夠腳開枱..........

.......

3個人可以玩鬥地主!

小魚兒 2008-01-27 00:05
引用第14樓傑仔2008-01-26 13:30發表的“”

3個人可以玩鬥地主!

到時一齊開"焗"...............

阿B 2008-01-27 00:15
引用第15樓小魚兒2008-01-27 00:05發表的“”

.......

我右玩阿....不過我唔色架....

小魚兒 2008-01-27 00:29
引用第16樓阿B2008-01-27 00:15發表的“”

到時最多同你玩飛行棋........四個人剛剛好.................

阿B 2008-01-27 00:32
引用第17樓小魚兒2008-01-27 00:29發表的“”

到時最多同你玩飛行棋........四個人剛剛好.................

OK...咁就你帶去la...thx....

小魚兒 2008-01-27 00:36
引用第18樓阿B2008-01-27 00:32發表的“”

OK...咁就你帶去la...thx....

無問題   到時酒水宵夜你ga  

傑仔 2008-01-27 01:38
引用第15樓小魚兒2008-01-27 00:05發表的“”

.......

冇問題!搵返餌粉錢都好!

sang 2008-01-27 01:45
引用第16樓阿B2008-01-27 00:15發表的“”

你唔色冇問題,你色輸 ok

傑仔 2008-01-28 00:54
引用第21樓sang2008-01-27 01:45發表的“”

你唔色冇問題,你色輸 ok

你又好叻ga咩!
咁就要交下手先得啦!

查看完整版本: [-- 編房間 --] [-- top --]