查看完整版本: [-- 老友記盃-省港澳磯釣友好邀請賽 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 老友記盃-省港澳磯釣友好邀請賽 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

蒜子 2007-12-29 18:52

老友記盃-省港澳磯釣友好邀請賽

2008年1月19-20兩天,由下川老友記飯店主辦,康體會協辦,山度輝先生贊助的2008.第二屆老(老友記盃-省港澳磯釣友好邀請賽),在下川島舉行,多謝會員支持,比賽名額已經爆滿,因各方報名人數衆多,現本會與主辦單位正研討是否再多加人數...敬請留意......稍後再作公報

高比 2007-12-29 18:53
今日傻仔偉先叫我同佢一齊去....哈哈.果然係受歡迎啊

小堡 2007-12-29 19:22
邀請賽有無邀請漁樂網海狗大屎去表現打8字

傑仔 2007-12-29 19:36
引用第2樓小堡2007-12-29 19:22發表的“”

係陸地上面打8字

likevin 2007-12-29 19:42
海狗大屎

高比 2007-12-29 19:46
幾乎好多人同佢有血海深仇

dacky 2007-12-29 19:53
引用第2樓小堡2007-12-29 19:22發表的“”

sang 2007-12-29 20:04
引用第5樓高比2007-12-29 19:46發表的“”
幾乎好多人同佢有血海深仇

我見佢一次打一次8字

傑仔 2007-12-29 20:07
引用第7樓sang2007-12-29 20:04發表的“”

我見佢一次打一次8字

蒜子 2007-12-29 23:32
你地咁好笑ga...我又笑

釣魚痴 2007-12-29 23:56
Go to.........happyday.

沙立仔 2007-12-30 01:11
高比,,,唔好玩我,,我都唔去老友記盃-省港澳磯釣友好邀請賽

龜仙人 2010-04-12 14:56

查看完整版本: [-- 老友記盃-省港澳磯釣友好邀請賽 --] [-- top --]