查看完整版本: [-- 會員通告 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 會員通告 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

蒜子 2007-12-27 23:06

會員通告

2008年1月19-20兩天,由下川老友記飯店主辦,康體會協辦,山度輝先生贊助的2008.第二屆老(老友記盃-省港澳磯釣友好邀請賽),在下川島舉行,本會名額20名,07年得獎會員優先報名,其餘先報先得,明天可到名人釣具,鴻祥釣具,索取章程,1月10日截止報名,名額有限,報名從速。

釣魚痴 2007-12-28 00:32

海狗 2007-12-28 02:26
係唔係要入會先可以參加架.........

蒜子 2007-12-28 13:40
引用第2樓海狗2007-12-28 02:26發表的“”
係唔係要入會先可以參加架.........

係呀,這些都是會員優先賽事,並唔係公開賽,要入會先可以參加架

任我行 2007-12-28 14:40
我報名

車人 2007-12-28 14:44
洗左底 又要入過................

蒜子 2007-12-28 15:24
引用第5樓車人2007-12-28 14:44發表的“”
洗左底 又要入過................

歡迎,歡迎,熱烈歡迎......

蒜子 2007-12-28 15:25
引用第4樓根本英俊2007-12-28 14:40發表的“”
我報名

咁你係唔係真係英俊先....

石頭 2007-12-28 23:15

任我行 2007-12-29 08:50
引用第7樓蒜子2007-12-28 15:25發表的“”

咁你係唔係真係英俊先....

我報名釣魚同我係唔係真係英俊好似兩回事wor...叫高佬的人唔一定真係好高...[img]http://www.cocoatm.com/emote/152525.gif[/img]

鬼武者 2007-12-29 09:37
可惜冇假.

小幹炮love 2007-12-29 10:24
又出動......

釣魚痴 2007-12-29 11:57
Go

釣武者 2007-12-30 12:44
又話邀請賽老友杯、但又要入會‧又無份、

釣魚勝手 2008-01-02 23:26
可惜我沒有時間參加

查看完整版本: [-- 會員通告 --] [-- top --]