查看完整版本: [-- OTO Titanium TN-700按摩器 --]

-> 醫 療 保 健 -> OTO Titanium TN-700按摩器 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

海狗 2007-12-05 21:07

OTO Titanium TN-700按摩器

OTO Titanium TN-700按摩器能為您提供強而有效的敲拍式按摩。每一拍打都深入緊繃的肌肉, 有效舒緩疼痛和壓力。5個按摩速度和三種不同的按摩療程讓您輕鬆緩和緊繃的肌肉並同時促進血液循環。

在按摩的同時, 其暖氣功效緩緩釋放舒適的暖氣以增進血液循環、消除肌肉酸脹、緩和疼痛。此外, 暖氣效應也有助提高按摩功效, 將壓力從您的身、心、靈釋放。

- 結實肌肉

- 減輕肌肉僵硬

- 促進血液循環

- 促進體內的氧氣和養份的循環

- 減輕肌肉酸痛

產品规格

重 量 :
1.4 公斤

外 盒 尺 寸 :
43 (長) x 15.9 (闊) x 20.4 (高) 厘米cm

輸 入 電 壓 :
AC 220V 50Hz

耗 電 量:
22 W

自 動 計 時:
15 分鐘

只用2次..原價$988(八佰伴)

現售...$850

有意就pm.............

阿B 2007-12-05 21:26
你用過都重有好野...........

sang 2007-12-05 21:46
d狗用過唔知有冇狗蚤

小小強 2007-12-05 21:47
賣釣具就見得多啫...賣按摩器就第一次見...狗爺果真與眾不同

光頭死神 2007-12-05 22:41
e ~~ 狗爺 , 尋日我先攞左佢返屋企之噃 ~ 你又有呀 ^^

sang 2007-12-05 22:46
我出50蚊 我買比隻貓用

kin 2007-12-06 00:24
狗爺都唔用=無狗用...

海狗 2007-12-06 02:49
我都無用過....俾屋企人用咋ma>.......依家無用咪賣左佢囉......真係用左2次咋.......

kin 2007-12-06 03:02

paulo 2007-12-06 11:47
點用架?係唔係好日本仔果d呀?

paulo 2007-12-06 11:47
點用架?係唔係好日本仔果d呀?

小魚兒 2007-12-06 17:26
唔洗賣啦.........用離做三月份漁網比賽ge禮品米得攞.......話晒你都係冠軍

蒜子 2007-12-06 22:52
引用第11樓小魚兒2007-12-06 17:26發表的“”
唔洗賣啦.........用離做三月份漁網比賽ge禮品米得攞.......話晒你都係冠軍

海狗 2007-12-07 02:13
引用第11樓小魚兒2007-12-06 17:26發表的“”

查看完整版本: [-- OTO Titanium TN-700按摩器 --] [-- top --]