查看完整版本: [-- 1125比賽剪影 --]

-> 2007-第一屆樂釣盃 -> 1125比賽剪影 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2007-11-29 01:38

1125比賽剪影

1125比賽結束,很多網友,釣友,朋友,一定還很回味!小弟這兩天實在太忙,現在才整理好上來,不好意思!
很快的在三個月多後我們一年一渡的網內賽又再來臨,今年是第三屆了!一定更有睇頭!無論天涯四方朋友,凡是澳門漁樂網正式會員均可參加!大家快快苦綀!迎接新的挑戰!這次大家又相不相信是...............海狗呢.....哈哈

(多謝釣行雙週記者阿邦隨行提供拍攝)

高比 2007-11-29 01:39

高比 2007-11-29 01:39
相片太多,只精選了一部份,不好意思!

海狗 2007-11-29 02:22

kin 2007-11-29 02:38

阿B 2007-11-29 03:54
引用第4樓高比2007-11-29 01:39發表的“”
相片太多,只精選了一部份,不好意思!

發晒佢la.....最緊要快..........^0^

xx9jw 2007-11-29 10:23

我都想去!!

barry 2007-11-29 10:34
祝贺所有得奖人士!!

sang 2007-11-29 10:41
玩得好開心

亞旦 2007-11-29 12:09
輝煌的歷史時刻。

傑仔 2007-11-29 13:12
下年快d到啦

魚魚 2007-11-29 13:25

黑鯛之天敵 2007-11-29 14:03

人地唔知以為我同隻X狗好能frd~~~

辛苦晒.

akalan 2007-11-29 15:12
死仔!我比D相你寫文, 點知你偷懶
罰你寫多500字

QWER 2007-11-29 16:12
太完美了

路過... 2007-11-29 17:52
引用第14樓黑鯛之天敵2007-11-29 14:03發表的“”

海狗 2007-11-29 18:21
引用第14樓黑鯛之天敵2007-11-29 14:03發表的“”

俾你偷左我d光仲係隻9撚屎.........幾多人想同我影相我都唔撚濕佢呀.........

likevin 2007-11-29 19:19

蛇屍鰻 2007-11-29 21:43

車人 2007-11-29 22:10
睇相都咁開心,來年有機會都想參加....................

目標梗係海狗丸大師啦....................

鯛魚殺手 2007-11-29 22:40
令人懷念的比賽

海狗 2007-11-29 22:59
引用第22樓車人2007-11-29 22:10發表的“”
睇相都咁開心,來年有機會都想參加....................

目標梗係海狗丸大師啦....................

車人兄...你唔好玩我啦.......

蒜子 2007-11-29 23:54
做嘜影到我咁肥ja~

釣武者 2007-11-30 00:05
引用第25樓蒜子2007-11-29 23:54發表的“”
做嘜影到我咁肥ja~

高槁就比較瘦‧又形....................................................哈

蒜子 2007-11-30 00:32
引用第26樓釣武者2007-11-30 00:05發表的“”

高槁就比較瘦‧又形....................................................哈

我都話你地兩個一定有d野,你成日讚佢都唔知做咩。。

釣武者 2007-11-30 00:41
引用第27樓蒜子2007-11-30 00:32發表的“”

我都話你地兩個一定有d野,你成日讚佢都唔知做咩。。

老實話你聽‧我地失散了好多年的,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,朋友

蒜子 2007-11-30 00:58
引用第28樓釣武者2007-11-30 00:41發表的“”

老實話你聽‧我地失散了好多年的,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,朋友

一定係斷背.........................朋友。娃..哈哈..........哈.......哈哈.....哈哈哈哈

高比 2007-11-30 00:58
引用第16樓akalan2007-11-29 15:12發表的“”
死仔!我比D相你寫文, 點知你偷懶
罰你寫多500字

500字?好驚呀......

我以前寫論文最多好似係寫過15萬字的...

查看完整版本: [-- 1125比賽剪影 --] [-- top --]