查看完整版本: [-- 1125之後的目標 --]

-> 2007-第一屆樂釣盃 -> 1125之後的目標 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小堡 2007-11-28 20:53

1125之後的目標

雖然未能到澳門參賽,睇唔到海狗的英姿!
而海狗今次的勝利真是令人難以置信但他的努力同釣技都是值得學習!就算俾我們睇死會打龜他仍然堅持釣到最後一刻....但相信1125之後好多人都會同我一樣以打到海狗為目標!!!

海狗 2007-11-28 21:04

黑鯛之天敵 2007-11-28 21:14
打七隻X狗~~~~

海狗 2007-11-28 21:26
引用第2樓黑鯛之天敵2007-11-28 21:14發表的“”
打七隻X狗~~~~

就馮你.....

哈哈兒 2007-11-28 22:39
引用第2樓黑鯛之天敵2007-11-28 21:14發表的“”
打七隻X狗~~~~

留返第八隻比我打

鯛魚殺手 2007-11-28 22:39

傑仔 2007-11-28 23:49
引用第0樓小堡2007-11-28 20:53發表的“1125之後的目標”
雖然未能到澳門參賽,睇唔到海狗的英姿!
而海狗今次的勝利真是令人難以置信但他的努力同釣技都是值得學習!就算俾我們睇死會打龜他仍然堅持釣到最後一刻....但相信1125之後好多人都會同我一樣以打到海狗為目標!!!

以後我地就同聲同氣啦

小小強 2007-11-29 00:15
估唔到海狗從此被人追殺

海狗 2007-11-29 00:19
引用第7樓小小強2007-11-29 00:15發表的“”
估唔到海狗從此被人追殺

無計啦....人怕出名..豬怕肥.....

智達 2007-11-29 00:19
留返第九隻,打九死海x,講笑,希望有機會跟狗大哥學野...........

小小強 2007-11-29 00:21
引用第8樓海狗2007-11-29 00:19發表的“”

無計啦....人怕出名..豬怕肥.....

再一次證明 "波"~~(浮波) 係圓既,個個都有機會入球世界波,今次比你 "窩利"一箭定江山 ......勁!!!!!

海狗 2007-11-29 00:24
引用第10樓小小強2007-11-29 00:21發表的“”

再一次證明 "波"~~(浮波) 係圓既,個個都有機會入球世界波,今次比你 "窩利"一箭定江山 ......勁!!!!!

我都係撞彩o者........

小小強 2007-11-29 00:26
引用第11樓海狗2007-11-29 00:24發表的“”

我都係撞彩o者........

好多世界波都係 "負碌"架啦

海狗 2007-11-29 00:31
引用第12樓小小強2007-11-29 00:26發表的“”

好多世界波都係 "負碌"架啦

真係好"負碌"架....估唔到3條魚都可以攞冠軍........

肥仔 2007-11-29 00:34
引用第13樓海狗2007-11-29 00:31發表的“”

真係好"負碌"架....估唔到3條魚都可以攞冠軍........

嬴左第一 , 講野係唔同 d ge!

wah 2007-11-29 00:40
狗爺成為左整個漁網公敵

海狗 2007-11-29 00:44
引用第15樓wah2007-11-29 00:40發表的“”
狗爺成為左整個漁網公敵

唔係掛........

小小強 2007-11-29 00:47
狗爺己經成為第一任漁網既 "漁王" ...不過睇你威得幾奈

海狗 2007-11-29 00:48
引用第17樓小小強2007-11-29 00:47發表的“”
狗爺己經成為第一任漁網既 "漁王" ...不過睇你威得幾奈

多年的努力...得到今天的成就.....從失敗中給收經驗...屢敗屢戰...屢釣屢龜...

當中有很多辛酸既經歷又有誰能夠體會..................

wah 2007-11-29 00:51
出衔要小心D

小小強 2007-11-29 00:55
引用第18樓海狗2007-11-29 00:48發表的“”

多年的努力...得到今天的成就.....從失敗中給收經驗...屢敗屢戰...屢釣屢龜...

當中有很多辛酸既經歷又有誰能夠體會..................

好感性呀~~~~吐氣揚眉,當日的龜公韋小寶....而家做咗韋爵爺啦....笑吓啦

海狗 2007-11-29 00:58
引用第19樓wah2007-11-29 00:51發表的“”
出衔要小心D

斷估唔洗申請人身保護令掛.........

海狗 2007-11-29 01:08
引用第20樓小小強2007-11-29 00:55發表的“”

好感性呀~~~~吐氣揚眉,當日的龜公韋小寶....而家做咗韋爵爺啦....笑吓啦

我同其他釣魚佬一樣....有時都會諗過放棄...但係次次都唔成功...

有時出礁係度諗點解人地釣到魚我釣唔到呢...每次出礁就好像出去喂魚...食飯...訓覺...

遊船河又或者只係幫忙夾船費等等...每次失落我都堅持爬返起身...我要話俾自己知終有一日我會

得既...結果大家有目共睹....

阿B 2007-11-29 03:47
打狗大會...........^.^

sang 2007-11-29 10:05
留返第十隻死狗比我打

barry 2007-11-29 10:37

查看完整版本: [-- 1125之後的目標 --] [-- top --]