查看完整版本: [-- 1125的釣後感及相片問題 --]

-> 2007-第一屆樂釣盃 -> 1125的釣後感及相片問題 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞米 2007-11-28 13:37

1125的釣後感及相片問題

一魚兄、高比師:

您們好!

小的是港B隊長亞米,即海磯研釣隊隊長,是次跟浪磯會到來一起比賽,
能跟各位高手交流交流,十分之難得,大開眼界。

小弟的釣隊有個網站,想將有關是次比賽的釣後感(海狗兄)以及有關相片,
詳列放我網並報導有關賽事,基於互相尊重、以及版權問題,現想問問
不知能否在註明出處後,將有關相片及釣後感刊登在小弟的網站上。

有待回覆,十分感謝!

亞米

亞米 2007-11-28 13:39
而我們隊員亦有拍照,小的亦會整理一編後記,隨浪磯DEE的相片一起付上。

海狗 2007-11-28 13:43
我無問題呀...........我打左咁多字都係想有人識欣賞咋..........

1魚 2007-11-28 15:32
引用第2樓海狗2007-11-28 13:43發表的“”
我無問題呀...........我打左咁多字都係想有人識欣賞咋..........

ME TOO

不是日本人 2007-11-28 16:33

亜米兄
呉洗一定比賽ge、有機会再来一切釣下魚、最好予二天半的時間la、可以去下川又得、去万山也得、、、多多連絡!!!大陸釣魚的好処就係可以執位。

傑仔 2007-11-28 16:58
記得預埋我呀
我仲係新手...有待咁多位師兄教我野!

sang 2007-11-28 17:04
引用第5樓傑仔2007-11-28 16:58發表的“”
記得預埋我呀
我仲係新手...有待咁多位師兄教我野!

傑哥 你係新手 唔信............................你攞(第三名)

小堡 2007-11-28 17:23
引用第4樓不是日本人2007-11-28 16:33發表的“”

亜米兄
呉洗一定比賽ge、有機会再来一切釣下魚、最好予二天半的時間la、可以去下川又得、去万山也得、、、多多連絡!!!大陸釣魚的好処就係可以執位。

點解你從來都無敢同我講............

亞米 2007-11-28 17:38
吾該哂一魚兄、海狗兄、不是日本人兄...

有時間一定要黎同大家吹吹水、釣釣魚。

是次釣況在香港比賽是難得一見的了,近幾年,香港磯釣比賽,
能釣到一、兩條魚就很大機會入三甲啦!

相信他日來閒釣,不用趕時間,能跟大家研究研究,實為一樂也。

海狗兄,小弟已將閣下大作...HAHHHA...登在我網,有野攪錯請找我算賬吧!
我網請你在此網首頁網頁結盟,有個冇乜人登入既網海磯研,煩請到此我我算賬,
謝謝!

海狗 2007-11-28 19:00
引用第8樓亞米2007-11-28 17:38發表的“”
吾該哂一魚兄、海狗兄、不是日本人兄...

有時間一定要黎同大家吹吹水、釣釣魚。

是次釣況在香港比賽是難得一見的了,近幾年,香港磯釣比賽,
.......

鯛魚殺手 2007-11-28 23:04
你是一個君子

不是日本人 2007-11-28 23:13
引用第7樓小堡2007-11-28 17:23發表的“”

亜堡哥、只要是星期六、日、除時ON-CALL、、、、、、、、

傑仔 2007-11-28 23:51
引用第6樓sang2007-11-28 17:04發表的“”

傑哥 你係新手 唔信............................你攞(第三名)

撞彩ja....我蕉左好多埸啦...差d真係十出九蕉呀~

wah 2007-11-29 00:44
引用第7樓小堡2007-11-28 17:23發表的“”

味係lo .....

高比 2007-11-29 01:27
當然沒問題,,相片我一下就放上去,有很多,這,兩天很多事要做,所以都沒時間放上來,不好意思

海狗 2007-11-29 01:34
引用第14樓高比2007-11-29 01:27發表的“”
當然沒問題,,相片我一下就放上去,有很多,這,兩天很多事要做,所以都沒時間放上來,不好意思

又係度扮晒野喇,......

高比 2007-11-29 02:05
正式宣佈!!!!!!!頭條啊~~~~~~~~~~~~
三月網內賽由1125漁槳釣行杯總重量冠軍..............海狗吹雞!

海狗 2007-11-29 02:23
引用第16樓高比2007-11-29 02:05發表的“”
三月網內賽由1125漁槳釣行杯總重量冠軍..............海狗吹雞!

sang 2007-11-29 10:43
引用第16樓高比2007-11-29 02:05發表的“”

海狗吹雞!

QWER 2007-11-29 17:27
海狗杯~哈哈

查看完整版本: [-- 1125的釣後感及相片問題 --] [-- top --]