查看完整版本: [-- 參賽證 --]

-> 2007-第一屆樂釣盃 -> 參賽證 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2007-11-21 23:56

參賽證

冇參加的人走寶了!!

高比 2007-11-22 00:15
原來做得又快又好!早知就應該1魚叔你做依個工作啦!設計大師!

1魚 2007-11-22 00:27
持有這個證件的人,最起碼有50個同伴,曾經在2007年11月25號,時而衝鋒陷陣,時而舉杯暢飲,與金錢的價值觀是無可倫比的

蒜子 2007-11-22 00:30

高比 2007-11-22 00:35
我們共同的敵人!黑.白鯛!
去年這時夠白立已經到左上川!~~殺啊!

公子 2007-11-22 00:58
唔好話我唔話比你地知!!

歌面真係好多魚釣!! 如果比你仲左但又比條魚走左你可能就會書嫁喇!!

係同咁多朋友出去玩下但係比賽就要用心去釣~~~

相信今次比賽唔係一條兩條就win既比賽.我直覺話比我知今次無3條以上都幾難有名次!!!

希望咁多位朋友自己比心機,用自己最大既釣技來換取今次既成績!!!

如果書左記得唔好灰心.用心唸下點解人地會釣咁多.唸多幾次下次上台既人就會係你!!!

大家記得要比心機呀,最衰我去唔到.如果唔係一定會同大家學學野><

希望下次會一齊玩過啦><

慢摇 2007-11-22 01:12
加油!釣多d

海狗 2007-11-22 01:28

kin 2007-11-22 01:55

阿B 2007-11-22 06:03

智達 2007-11-22 08:18
同五十位朋友一起作戰,何其壯觀....諗起都興奮

sang 2007-11-22 12:09

小魚兒 2007-11-23 22:04

查看完整版本: [-- 參賽證 --] [-- top --]