查看完整版本: [-- 10月28小風波 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 10月28小風波 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

南方黑鯛 2007-10-31 00:44

10月28小風波

沙立皇:心情好D了吧,成個大細路錦,會內菜蔗,吳好太認真喇.大家都是為左聯絡友誼,走到一併釣釣魚,過過手引,開開心心度周日.我請飲酒喇.......
在請飲酒之前,我要回應吓上述的几個問題:
1.亞拱的拖拉行為,己經被會長省了一餐,希望日後爽手d交魚,紀一大過.
2.亞拱d魚無影相同的原因是攝影師當時已去左會場佈置頒獎晚會,但亞拱的魚已送給大會晚宴之用.毯豐立魚個味菜就是喇,四席之中,三席是白立,一席是牛屎,清蒸個味是酒家供應的桂花魚.有食過的快d出聲喇.
3.根淑船拿過來的兩條大黑沙是釣總一位高手釣架,是攞過來玩試磅,即時就攞番走了.大家吳好誤會.

好喇!吳講喇,將精神放在下一場喇,11月11日開始報名,地點未定,因亞奇只船可能未修好.再見!訓教.

細偉 2007-10-31 01:19
1111要返工,去唔到添!

Vampirism 2007-10-31 19:38
11月11日 !!!

Location = ???

10月28日....So many Baby Fish.....my Bait can't stay in water more then 15sec....heaven use Squid....not a big change.

Hope 11/11 less Baby's fish and focus fishing on Big one's.

公子 2007-10-31 21:14
比賽有e兩樣野.咁算係比賽???
好大問題囉.不如下次等比完賽先囉出來= ="
咁可能會好好多!!!

1.亞拱的拖拉行為,己經被會長省了一餐,希望日後爽手d交魚,紀一大過.
2.亞拱d魚無影相同的原因是攝影師當時已去左會場佈置頒獎晚會

iku 2007-10-31 21:53
引用第2樓Vampirism2007-10-31 19:38發表的“”
11月11日 !!!

Location = ???

10月28日....So many Baby Fish.....my Bait can't stay in water more then 15sec....heaven use Squid....not a big change.
.......

Please type in Chinese, since some of the member are not fluency in English. Also check your spelling before sent.

iku 2007-10-31 21:58
引用第3樓公子2007-10-31 21:14發表的“Re:10月28小风波”
比賽有e兩樣野.咁算係比賽???
好大問題囉.不如下次等比完賽先囉出來= ="
咁可能會好好多!!!

.......

新釣手 2007-10-31 22:04
E度好多大陸,香港釣友架!誤會以為全部澳門人都是這樣就唔好啦!
件事明明疑點重重,正常人釣到這麼多魚,第一時間威威先啦,15分都在洗野!
(大陸,香港釣友,澳門人不是個個這樣的)

任我行 2007-11-02 22:05
佢(阿共)被會費同我一樣咁多錢個會黠會偏幫佢呢…誤會姐

並且同船有阿歡,殖偉,阿仁,細dee,如果佢咁都要想作弊,咁容易咩???佢唔驚傳出去咩……..咁就真係一世留名啦, 好似以前有個釣友就係懷疑作弊(冠軍), 爆左出來之後己經沒出來釣魚好多年..何必呢, 所以阿共咁細膽佢點會作弊丫

佢遲到秤魚姐…阿共日后認真d爽手d交鱼呀

查看完整版本: [-- 10月28小風波 --] [-- top --]