查看完整版本: [-- 1125賽前召集 --]

-> 2007-第一屆樂釣盃 -> 1125賽前召集 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2007-10-27 17:41

1125賽前召集

主辦人:高比,威羅

時間:11月1日晚上7時至12時(隨意)

地點:澳門關閘前地(厠所前面),珠海的朋友請於地下商場肯德雞集合---->目的地大笪地

活動費用:成人RMB:50~100(多除少補)---學生RMB:30元

目前報名參加者:

威羅
見血方蕉
sang哥(未落實)
蕉師(11月1日晚七點鐡定到,唔係埋大單 !)
智達仔(應該去,未落實)
高比
黑蕉之天敵
victory
亞旦
海狗(唔該sang哥拖埋佢)
fireblood
傑仔
阿b
路過
奇一
宮本
不是日本人

目前參加人數:17

離開1125漁樂釣行杯--港澳交流賽不足一個月,這次召集聚會,一方面安排工作人員的工作.大家也可以藉此在比賽前大家相互認識了解,在作賽時能有較好的默契,做到積極發揮團隊精,比賽能相互合作,相互守望,令比賽能順利進行.

另一方面,敬請於10月31日前未交報名費之參賽者於這晚最後限期內遞交報名費

逾期未交報名費者將視作自動退出比賽!不便之處,敬請原諒!

見血方休 2007-10-27 18:34
我有學生證

高比 2007-10-27 18:47
引用第1樓見血方休2007-10-27 18:34發表的“”
我有學生證

醜字係咁打架,幾廿歲人仔仲學人扮學生哥

"一" _ "田"   _ "竹" _   "戈"   = "醜"

你又想俾double

阿B 2007-10-27 20:05
吃飯點可以冇我影相呢....

阿B 2007-10-27 20:05
引用第3樓阿B2007-10-27 20:05發表的“”
吃飯點可以冇我影相呢....

大家話係唔係...

高比 2007-10-27 20:09
引用第4樓阿B2007-10-27 20:05發表的“”

大家話係唔係...

技術欠佳.....

早D到....打邊鑪哇~~ ~

智達 2007-10-27 20:23
引用第1樓見血方休2007-10-27 18:34發表的“”
我有學生證

我去!不過我會早走,我會比足費用($100)。我唔會好似某人咁,幾廿歲人都重係到騙飲騙食,呢d人唔可以姑息,建議一叔每樣分數扣佢500,再扣盡佢漁樂幣,禁佢言,要佢公開係噴水池向漁樂網道歉,社會服務令...........等等

高比 2007-10-27 20:32
引用第6樓智達仔2007-10-27 20:23發表的“”

我去!不過我會早走,我會比足費用($100)。我唔會好似某人咁,幾廿歲人都重係到騙飲騙食,呢d人唔可以姑息,建議一叔每樣分數扣佢500,再扣盡佢漁樂幣,禁佢言,要佢公開係噴水池向漁樂網道歉,社會服務令...........等等

咁大單野.咁要過檢察院喎....

川口 2007-10-27 21:48
另一方面,敬請於11月31日前未交報名費之參賽者於這晚最後限期內遞交報名費 !
10月31日

高比 2007-10-27 21:53
引用第8樓macau-boy2007-10-27 21:48發表的“”
另一方面,敬請於11月31日前未交報名費之參賽者於這晚最後限期內遞交報名費 !
10月31日

thx~
到時得閒到冇?

川口 2007-10-27 21:54
5g!

海狗 2007-10-27 22:21
依家強迫我咁話喇wo.........

高比 2007-10-27 22:35
引用第11樓海狗2007-10-27 22:21發表的“”
依家強迫我咁話喇wo.........

有強迫冇局賭,姣婆係唔守得寡的,記得帶埋你的零用錢!

鯛魚殺手 2007-10-27 22:38

傑仔 2007-10-28 01:40
我到~
唔該晒高比幫我報名!

路過... 2007-10-28 08:08
大家到時見~

whero 2007-10-28 15:51
吃什麼飯啊要一人100元,龍蝦鮑魚大餐嗎?不如就在比賽後要聚餐的大笪地吃,也好熟悉一下,一人50元夠了

奇一 2007-10-28 16:01
想食白臘大餐...........

高比 2007-10-28 16:14
引用第16樓whero2007-10-28 15:51發表的“”
吃什麼飯啊要一人100元,龍蝦鮑魚大餐嗎?不如就在比賽後要聚餐的大笪地吃,也好熟悉一下,一人50元夠了

威老闆您說了算,一枱又可以多兩支嗎

whero 2007-10-28 16:24
引用第18樓高比2007-10-28 16:14發表的“”

威老闆您說了算,一枱又可以多兩支嗎

順便定下比賽後聚餐的菜色....要多送兩支啦

高比 2007-10-28 16:27
引用第19樓whero2007-10-28 16:24發表的“”

送兩只乾鮑好理一點

1魚 2007-10-28 17:09
引用第19樓whero2007-10-28 16:24發表的“”

最好跟老闆問一下可不可以當天大約9點(如不改收竿時間)留個地方可以聚集5~6拾人一起的比較方便!

高比 2007-10-28 17:15
嗯.明白,那邊地方很大的,就是氣派可能差了一丁點,但有乾鮑送夠晒排場了..

whero 2007-10-28 20:35
引用第22樓高比2007-10-28 17:15發表的“”
嗯.明白,那邊地方很大的,就是氣派可能差了一丁點,但有乾鮑送夠晒排場了..

乾飽....恩......見沒見過50頭鮑啊?

whero 2007-10-28 20:36
引用第21樓1魚2007-10-28 17:09發表的“”

最好跟老闆問一下可不可以當天大約9點(如不改收竿時間)留個地方可以聚集5~6拾人一起的比較方便!

有定台就會幫我們留位啦

宮本 2007-10-28 20:37
到~!

高比 2007-10-28 20:41
引用第23樓whero2007-10-28 20:35發表的“”

乾飽....恩......見沒見過50頭鮑啊?

多謝你的波波,要教下我點用喎

見血方休 2007-10-28 21:36
引用第26樓高比2007-10-28 20:41發表的“”

.......

Whero 大師要贊助浮波作這次比賽將品嗎???

高比 2007-10-28 21:58
引用第27樓見血方休2007-10-28 21:36發表的“”

真金白銀的啊~~暈,要是他贊助了最後不是給了自己...沒意思啊

高比 2007-10-28 22:54
珠海方面尚未遞交報名費的貴賓們煩請於當晚最後遞交予高比並領取發票.

召集之最終目的地為大笪地大排檔進行聚餐,找不到的朋友可以致電本人手機是
號碼:+85366373310 高比

奇一 2007-10-28 23:07
咦.....日本佬去左日本啊..........唔見佢個名添

高比 2007-10-29 01:55
珠海方面尚未遞交報名費的貴賓們煩請於當晚最後遞交予高比並領取發票.

召集之最終目的地為大笪地大排檔進行聚餐,找不到的朋友可以致電本人手機是
號碼:+85366373310 高比

不是日本人 2007-10-29 08:18

報到!
到時交麻費用!

whero 2007-10-29 11:53
引用第27樓見血方休2007-10-28 21:36發表的“”

恩,會贊助一些阿波抽獎用

1魚 2007-10-29 19:25
請各位大師決定比賽幾項重點~拍板定案
1~收竿時間會不會更改
2~比賽地點會不會更改
3~中午是否用餐(沒有很多時間造填海工程)

奇一 2007-10-29 22:24
如果7...8級陣風就可能全部更改.........

高比 2007-10-29 22:33
[hide=999999]
引用第34樓1魚2007-10-29 19:25發表的“”
請各位大師決定比賽幾項重點~拍板定案
1~收竿時間會不會更改
2~比賽地點會不會更改
3~中午是否用餐(沒有很多時間造填海工程)

上次的拍板是

1但天黑前落返船係最好的
2看情況,吃完飯起風馬上折返桂山附近
3中午停止愛心喂魚行動,很多人都這樣想[/hide]

不是日本人 2007-10-31 11:21

未交費又未能於11月1日晩飯時出席的参加者、請盡早連絡WHERO(国内参加者適用)或、高比( 澳門参加者適用)有関交費事誼
謝謝!

海狗 2007-11-01 00:26
我同生哥為左對1125既支持....我地2個決定
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
唔黎...............

黑鯛之天敵 2007-11-01 22:08
成日以為係3號~~~所以今晚失約了~~~不好意思~~~明天俾電話我~~

查看完整版本: [-- 1125賽前召集 --] [-- top --]