查看完整版本: [-- 再次召集 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 再次召集 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

M.O.D.C. 2007-10-27 00:31

再次召集

星期日比賽,請各運動員做足安全設施,經驗會員必有義務為新會員扶持,做好榜樣。食,水自備,準時六點三十分林茂塘遊艇會集合抽籤,七點落船,釣區三角,青洲,大細碌,大頭洲,下午五點正收杆, 別忘拿回磯釣廢物。晚上八點三十分,佑漢黃金閣酒樓抽獎聚餐,本次賽事取五條立魚秤重。(晚餐會員一佰,非會員一佰伍拾,訂座請電:66827712 李生)

鳴謝 顧問 李文傑先生 贊助是次比賽獎品,本會深表謝意

細偉 2007-10-27 00:45
係咪一人一焦呀?

到時有冇人可以相助下我ed新手?

中途可以轉幾次位?

聚餐到時先報名得唔得?因為唔知得唔得閒!

M.O.D.C. 2007-10-27 00:49
引用第1樓細偉2007-10-27 00:45發表的“”
係咪一人一焦呀?

到時有冇人可以相助下我ed新手?

中途可以轉幾次位?
.......

偉兄,冇問題,請放心

細偉 2007-10-27 01:06
thx.......

細偉 2007-10-27 19:24
五條立魚有冇限幾大先可以秤呀?

蒜子 2007-10-27 21:52
引用第4樓細偉2007-10-27 19:24發表的“”
五條立魚有冇限幾大先可以秤呀?

慣例會係25cm,以下ga呢就要放生啦,咁大肚婆又點算呢, 真係難題泥架

查看完整版本: [-- 再次召集 --] [-- top --]