查看完整版本: [-- 睇片啦喂(大連全國海釣錦標賽) --]

-> 澳門戶外康體會 -> 睇片啦喂(大連全國海釣錦標賽) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

蒜子 2007-10-24 22:55

睇片啦喂(大連全國海釣錦標賽)

粗製之作...詢衆要求,本來可以剪輯得好D,但係新鮮料,當然要快,但我又驚醃得唔夠味,做得唔好請大家唔好見怪。(希望睇到啦)

海狗 2007-10-24 22:59

蒜子 2007-10-24 22:59
http://www.tp101.org/mv/cokkie.11.wmv

1魚 2007-10-24 23:06
好隆重的排場.....不虛此行

細偉 2007-10-24 23:19
唔好意思,感覺頭段有點悶..........不過彈左幾下補返數!!
弓起!! 弓起!!

蒜子 2007-10-24 23:19
引用第3樓1魚2007-10-24 23:06發表的“”
好隆重的排場.....不虛此行

對..當地政府真的很重視,我們也感到光榮,希望大家都感覺得到。

蒜子 2007-10-24 23:21
引用第4樓細偉2007-10-24 23:19發表的“”
唔好意思,感覺頭段有點閒..........不過彈左幾下保返數!!
弓起!! 弓起!!

哈哈哈....旦..旦..彈...單...

whero 2007-10-24 23:22
大場面啊~~

阿B 2007-10-24 23:25

鯛魚殺手 2007-10-24 23:25
真係好熱鬧,又隆重,如果澳門舉行大型釣魚比賽,有這樣盛大,我一定去睇吓.

葉子的離開 2007-10-24 23:51
恭喜恭喜,又拿獎了!

kin 2007-10-25 00:04
恭喜.. 恭喜..

蒜子 2007-10-25 00:09
多謝大家

paulo 2007-10-25 00:10
又要釣魚又要拍野,你地真係勁呀!

智達 2007-10-25 00:58
好盛大的場面啊!當地政府單位對此次比賽也十分重視,在此恭喜澳門隊有如此驕人的成績。亦都多謝蒜子兄為此次制作所負出的努力.........

蛇屍鰻 2007-10-25 01:13

sang 2007-10-25 08:25
恭喜恭喜

小魚兒 2007-10-25 10:53
好精彩亞......辛苦你啦"蒜子"

魚魚 2007-10-25 13:20

石頭 2007-10-25 13:47
精彩,精彩,場面很大,如果澳門特別行政區有重视鈎魚活動,也來舉辦一個,那是澳門釣鱼人的福

蒜子 2007-10-25 21:11
哇....唔制呀...只係得1魚叔叔一個評分,需然唔係我做,我只係識攞彩,但係cookie蒜做左兩晚通宵,大家快d比錢囉  

蒜子 2007-10-25 22:24
引用第14樓智達仔2007-10-25 00:58發表的“”
好盛大的場面啊!當地政府單位對此次比賽也十分重視,在此恭喜澳門隊有如此驕人的成績。亦都多謝蒜子兄為此次制作所負出的努力.........

澳門...係冇可能舉辦呢類賽事,因為......其實我只係槍手,幕後制作人係cookie蒜才對,呢兩晚佢剪到七彩,我...只係找配樂,嘻~再次多謝大家讚賞

亞旦 2007-10-26 00:08
精彩的製作,庄嚴的大場面,釣魚运動也能辦得如此大場面,少有,真係大開眼界。

小魚魚 2007-10-26 14:43

查看完整版本: [-- 睇片啦喂(大連全國海釣錦標賽) --] [-- top --]