查看完整版本: [-- 比賽中的魚獲最少咁先計數 --]

-> 2007-第一屆樂釣盃 -> 比賽中的魚獲最少咁先計數 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2007-10-18 18:53

比賽中的魚獲最少咁先計數

比賽時大家的魚獲要頭尖到內叉必須要25cm或以上先計數.24.5都唔得....至於咁好彩24.99999,就看你會不會做人了~~~~嘿嘿~~
咁啱釣24.99999到先算!

就是最少要有下面咁的size....當然,我深信大家上的必定大一陪以上

1魚 2007-10-18 18:56
哎~成年冇釣過咁大條魚

高比 2007-10-18 18:59
引用第1樓1魚2007-10-18 18:56發表的“”
哎~成年冇釣過咁大條魚

吹水都唔抺嘴~~~~

1魚 2007-10-18 19:16
引用第2樓高比2007-10-18 18:59發表的“”

吹水都唔抺嘴~~~~

真嫁~舊年10月1號在東澳釣過一條咁大既立,到e家都冇中過立囉

sang 2007-10-18 19:16
有28CM

阿B 2007-10-18 20:15
清煎..一戈字....( 正 )

红吉罗 2007-10-18 20:54

高比 2007-10-18 21:20
引用第3樓1魚2007-10-18 19:16發表的“”

真嫁~舊年10月1號在東澳釣過一條咁大既立,到e家都冇中過立囉

話時話,小弟係東澳口今年都中過一條28+(唔話你知幾多)的,加上大流日子,力量勁上好多陪,所以磯點先咁令人著迷

高比 2007-10-18 21:21
引用第5樓阿B2007-10-18 20:15發表的“”
清煎..一戈字....( 正 )

B哥你都大把啦,自己d未食完又想要我僅有的一條?沒門

高比 2007-10-18 21:22
引用第4樓sang2007-10-18 19:16發表的“”
有28CM

生哥一條除開二都29拉,唔好玩細佬啦

高比 2007-10-18 21:41
引用第3樓1魚2007-10-18 19:16發表的“”

1魚叔唔通台灣冇立咩?但你前一兩年清左附近海邊的大size立,要過一兩年先再有哇

小堡 2007-10-18 21:46
引用第1樓1魚2007-10-18 18:56發表的“”
哎~成年冇釣過咁大條魚

哎~我成五年冇釣過咁大條魚

1魚 2007-10-18 22:06
引用第10樓高比2007-10-18 21:41發表的“”

1魚叔唔通台灣冇立咩?但你前一兩年清左附近海邊的大size立,要過一兩年先再有哇

其實我d日子過得好慘~星期一至六要做事,梗係唔駛講冇得去釣魚啦~哎,星期日又要陪d狗狗貓貓同埋隻老虎......能夠偷雞去的地方,只可以釣釣釘公仔既地方......一係埋魚塘~~但魚塘真係冇咩吸引力.....

高比 2007-10-18 22:31
引用第12樓1魚2007-10-18 22:06發表的“”

其實我d日子過得好慘~星期一至六要做事,梗係唔駛講冇得去釣魚啦~哎,星期日又要陪d狗狗貓貓同埋隻老虎......能夠偷雞去的地方,只可以釣釣釘公仔既地方......一係埋魚塘~~但魚塘真係冇咩吸引力.....

下個月好快來臨,到時釣返多幾水就OK啦!

好多同胞都因為比賽而爆鎖,哈哈~~

海狗 2007-10-18 23:52

查看完整版本: [-- 比賽中的魚獲最少咁先計數 --] [-- top --]