查看完整版本: [-- 比賽艇和各隊長手機電話 --]

-> 2007-第一屆樂釣盃 -> 比賽艇和各隊長手機電話 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2007-10-14 14:50

比賽艇和各隊長手機電話

當天我會托各隊長,每人分發一個名牌,一面印有參賽編號(用來抽獎),另一面印上各隊長的大陸手機,和該次所有艇的手機,請各位在落船前先辦認一下您所屬的艇和電話等

請訂艇的人員,最遲在11月20號,把當天約好的艇佬電話回帖通知我

各位隊長也煩請通知我當日之聯絡手機號碼~可跟本帖或熱線,也是在11月20號前通知

高比 2007-10-14 15:01
唔該晒~

jc 2007-10-14 15:34
第四艇隊長:jc--中國移動#13417803043
              澳門和記#66366367

南极虾 2007-10-14 16:50
系未艇家由队长订啊?

sang 2007-10-14 18:22
引用第2樓jc2007-10-14 15:34發表的“”
第四艇隊長:jc--中國移動#13417803043
              澳門和記#66366367

隊長ok

高比 2007-10-14 18:49
引用第3樓南极虾2007-10-14 16:50發表的“”
系未艇家由队长订啊?

訂艇的事大會會安排

南极虾 2007-10-14 19:09
[quote]引用第0樓1魚2007-10-14 14:50發表的“比賽艇和各隊長手機電話”

請訂艇的人員,最遲在11月20號,把當天約好的艇佬電話回帖通知我

请问尼句话点理解啊?

海狗 2007-10-14 20:28
我要book[萬山強]做我地第7隊既揸船人...........

見血方休 2007-10-14 20:33
引用第7樓海狗2007-10-14 20:28發表的“”
我要book[萬山強]做我地第7隊既揸船人...........

佢會反艇,睇來你想同隊員.....

海狗 2007-10-14 20:37
引用第8樓見血方休2007-10-14 20:33發表的“”

1魚 2007-10-14 21:37
引用第6樓南极虾2007-10-14 19:09發表的“”
[quote]引用第0樓1魚2007-10-14 14:50發表的“比賽艇和各隊長手機電話”

.......

我意思係話會每人掛一個牌仔,裡面有10艘戈日出發艇佬和每隊隊長的電話,容易所有會員有急事聯絡,所以最後要11月20左右整好佢

高比 2007-10-14 21:54
引用第8樓見血方休2007-10-14 20:33發表的“”

你又知...哈哈

南极虾 2007-10-14 23:06
引用第10樓1魚2007-10-14 21:37發表的“”

我意思係話會每人掛一個牌仔,裡面有10艘戈日出發艇佬和每隊隊長的電話,容易所有會員有急事聯絡,所以最後要11月20左右整好佢

哦.明白晒.建议早点订艇,估计个时D艇会紧张.

不是日本人 2007-10-14 23:10
引用第7樓海狗2007-10-14 20:28發表的“”

如果人人学你甘~~~要指定!!!!天下大乱la、、、、

高比 2007-10-14 23:10
引用第12樓南极虾2007-10-14 23:06發表的“”

哦.明白晒.建议早点订艇,估计个时D艇会紧张.

嗯,多謝提點....其實提前左個半月即45天....前幾天己經落實左...

海狗 2007-10-14 23:11
引用第13樓不是日本人2007-10-14 23:10發表的“”

如果人人学你甘~~~要指定!!!!天下大乱la、、、、

.......

南极虾 2007-10-14 23:30
引用第14樓高比2007-10-14 23:10發表的“”

嗯,多謝提點....其實提前左個半月即45天....前幾天己經落實左...

見血方休 2007-10-21 09:42
TEL:13544938692

黑鯛之天敵 2007-10-21 18:50
引用第17樓見血方休2007-10-21 09:42發表的“”
TEL:13544938692

打親你電話都係你娘親幫你接~~~~

智達 2007-10-21 20:53
引用第18樓黑鯛之天敵2007-10-21 18:50發表的“”

澳門電話又成日吉利滷味...........凸*.*

見血方休 2007-10-27 18:36
引用第18樓黑鯛之天敵2007-10-21 18:50發表的“”

係我秘書

akalan 2007-11-05 17:42
ok,我會準備2張1卡2號.....不過不包話費....哈~~

查看完整版本: [-- 比賽艇和各隊長手機電話 --] [-- top --]