查看完整版本: [-- 1125其他 --]

-> 2007-第一屆樂釣盃 -> 1125其他 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

不是日本人 2007-10-10 14:26

1125其他

大家研究研究一下

相信可能有一部分濫釣人(本人是其中一個濫釣者)又或参加今次比賽的香港釣友希望能多釣一天、如果有人数、又、大家有時間的話、大家可以来一個熱身、可考慮星期五晩船到珠海、星期六一早出発、釣多一日、HAHA、釣行双週又可以有多D野報道!
●珠海酒店、蝦、粉、艇、可以幫大家安排(注意、絶対呉係想做大家生意、最緊要想一班釣魚老一切開開心、費用AA)

鯛魚殺手 2007-10-10 15:09
支持,支持但我唔可以參加,因請唔到假.

見血方休 2007-10-10 15:56
濫釣鬼!釣少一陣都唔得!
不過我都係

1魚 2007-10-10 16:04
引用第2樓見血方休2007-10-10 15:56發表的“”
濫釣鬼!釣少一陣都唔得!
不過我都係

一個二個學晒我發隠形字~要收版權費

不是日本人 2007-10-10 16:10
引用第3樓1魚2007-10-10 16:04發表的“”

一個二個學晒我發隠形字~要收版權費

呉知一叔有無時間一切濫釣呢?我還記得昨年10月1日東澳 一魚叔在我旁的雄姿!

1魚 2007-10-10 16:22
我打算在星期四或五回澳門~應該不會釣多一日了,怕比賽方面有好多細節事情要幫忙跟一下

不是日本人 2007-10-10 16:28
引用第5樓1魚2007-10-10 16:22發表的“”
我打算在星期四或五回澳門~應該不會釣多一日了,怕比賽方面有好多細節事情要幫忙跟一下

早一日出去観察東区d風風浪浪都係比賽方面有好多細節事情要幫忙其中之一架~~!!!

一叔、甘遠返来、享受一下la~~~比賽的事情相信有其他熱心会員為了一魚叔一定全力以負GE!

1魚 2007-10-10 16:50
我有一樣事情很擔心~回澳門家要找一個小時才找到我的武器~然後....竿袋打不開,雨衣爛掉,釘鞋爛掉,魚竿又報銷,什麼都生锈了~原本上次十月離澳後,一心準備11月去斜陽島,所以沒有好好整理.......

見血方休 2007-10-10 16:59
最緊要有救生衣同釘鞋,首先要解決登船的問題,沒有救生衣同釘鞋是絕對不可以登船的

小堡 2007-10-10 17:03
日本人人地叫釣行雙週 唔係xx雙週

1魚 2007-10-10 17:06
引用第9樓小堡2007-10-10 17:03發表的“”
日本人人地叫釣行雙週 唔係xx雙週

比我傳染左佢添

不是日本人 2007-10-10 17:38

呉好意思、、、、、釣行双週

高比 2007-10-10 20:58
引用第8樓見血方休2007-10-10 16:59發表的“”
最緊要有救生衣同釘鞋,首先要解決登船的問題,沒有救生衣同釘鞋是絕對不可以登船的

但係你係同一些早出的人係隊長喎,本身就係想在銀坑上艇時由你地去檢查,因為一個人無辦法睇晒,如果情況出現,大家都可以不讓該名參賽者上船,今次比賽有公司派頭,沒救生衣磯鞋的一定不可能上船的!

南极虾 2007-10-10 23:03
日本兄~~~有意思参加到时提早通知声!!!!!

見血方休 2007-10-11 04:31
引用第12樓高比2007-10-10 20:58發表的“”

但係你係同一些早出的人係隊長喎,本身就係想在銀坑上艇時由你地去檢查,因為一個人無辦法睇晒,如果情況出現,大家都可以不讓該名參賽者上船,今次比賽有公司派頭,沒救生衣磯鞋的一定不可能上船的!

其實救生衣同釘鞋在集合時已經可以互相監督(大家要加倍留意海狗),只要我們在比賽當日準時在約定的地點(例如大頭洲某處)出現再重新分配所屬的艇便可以了

高比 2007-10-11 09:00
引用第14樓見血方休2007-10-11 04:31發表的“”

其實救生衣同釘鞋在集合時已經可以互相監督(大家要加倍留意海狗),只要我們在比賽當日準時在約定的地點(例如大頭洲某處)出現再重新分配所屬的艇便可以了

嗯,滙合的事沒問題,等到所有名額人數和定下來時再談在那滙合也可以

為什麼要加倍留意他呀?

見血方休 2007-10-11 09:08
又話多野做又上網

高比 2007-10-11 09:15
引用第16樓見血方休2007-10-11 09:08發表的“”
又話多野做又上網

剛先俾人"表揚"完....真係好多野做..... 真係想唔撈!

黑鯛之天敵 2007-10-11 13:40
我都想去釣多日~~~日本佬預我一個位~~~~

仲有就係如果第二日飛返去大頭州不如飛返去銀坑啦~~~最多唔釣早水~~~~

因為如果飛去大頭州其如人又上哂艇到時點搵返自己隻艇~~~~

不是日本人 2007-10-11 14:18

高比兄、以家50人比賽、係唸住BOOK10只艇、5個人一只艇、、定、、、、?因我要計画一下24日早一日出去釣安排、、
謝謝

高比 2007-10-11 14:52
引用第19樓不是日本人2007-10-11 14:18發表的“”

高比兄、以家50人比賽、係唸住BOOK10只艇、5個人一只艇、、定、、、、?因我要計画一下24日早一日出去釣安排、、
謝謝

係十隻船.謝謝

見血方休 2007-10-11 14:53
引用第20樓高比2007-10-11 14:52發表的“”

係十雙船.謝謝

二十艇?

高比 2007-10-11 15:08
引用第21樓見血方休2007-10-11 14:53發表的“”

二十艇?

十隻,,你睇真d.....收左工仲唔走....難為我依d等緊走的

海狗 2007-10-11 18:16
引用第14樓見血方休2007-10-11 04:31發表的“”

傑仔 2007-10-12 17:55
經過深思熟慮之後...我決定報名
日本兄預我一個位

查看完整版本: [-- 1125其他 --] [-- top --]