查看完整版本: [-- 比賽新日期 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 比賽新日期 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

M.O.D.C. 2007-09-28 14:51

比賽新日期

原定於九9.23号賽事因打風關係取消是日賽事,現本會再次定下比賽日期,在於10.28号(星期日)再次召集,上次已報名,但今次沒時間參加之會員,可以退回比賽款項,上次不能參加之會員,請盡快報名

南方黑鯛 2007-09-28 22:06
知到喇!多謝您!

海狗 2007-09-29 00:00
我想報名得唔得呀..........

蒜子 2007-09-29 00:25
引用第2樓海狗2007-09-29 00:00發表的“”

狗狗快d報名參加啦

sang 2007-09-29 00:28
引用第2樓海狗2007-09-29 00:00發表的“”

蒜子 2007-09-29 00:44
引用第4樓sang2007-09-29 00:28發表的“”

sang哥你做咩笑甩牙呀

海狗 2007-09-29 16:39
引用第3樓蒜子2007-09-29 00:25發表的“”

狗狗快d報名參加啦

但我唔係會員wo...又唔知請唔請到假...幾耐之前要答覆你呀........

小dee 2007-09-29 22:57
收到啦宏哥, 準時到

高比 2007-09-29 23:00
10月26日好似係珠海大白立杯...入秋真係多比賽

祝大家順順利利,個個有魚中,大魚破記錄!

蒜子 2007-10-03 02:50
引用第6樓海狗2007-09-29 16:39發表的“”

但我唔係會員wo...又唔知請唔請到假...幾耐之前要答覆你呀........

我地係會員賽事,狗狗快d入會參加啦,我地係好需要大家ga支持同鼓勵架

蒜子 2007-10-03 02:51
引用第8樓高比一號2007-09-29 23:00發表的“”
10月26日好似係珠海大白立杯...入秋真係多比賽

祝大家順順利利,個個有魚中,大魚破記錄!

多謝高比

細偉 2007-10-07 21:01
因為改左時間,朋友之前報左名,但今次去唔到,所以個位養左被我。

請問28號幾點集合?幾點出船?幾點回程?有咩規據?可以轉幾次位?

第一次澳門出船比賽,所以比較緊張D.........................

蒜子 2007-10-07 22:50
引用第11樓細偉2007-10-07 21:01發表的“”
因為改左時間,朋友之前報左名,但今次去唔到,所以個位養左被我。

請問28號幾點集合?幾點出船?幾點回程?有咩規據?可以轉幾次位?

第一次澳門出船比賽,所以比較緊張D.........................

應該同上次取消比賽樣,遲一兩日會再公佈的

查看完整版本: [-- 比賽新日期 --] [-- top --]