查看完整版本: [-- 本會比賽影片 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 本會比賽影片 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

M.O.D.C. 2007-09-05 23:54

本會比賽影片

更多本會比賽影片 不停更新中
http://www.youmaker.com/video/sv?id=04cfe2d2e0f14efbb95843c6b90492f4001

1魚 2007-09-06 07:11
網址已更正了~其他相同的帖已刪除~謝謝!!

sang 2007-09-06 10:11

傑仔 2007-09-06 11:16

小魚兒 2007-09-06 11:37

M.O.D.C. 2007-09-06 16:24
不論是本會會員或非本會魚友,我們只想推動澳門釣魚及各類活動,好樣世界各地加深對澳門的了解和釣魚活動的認同,在這裏,多謝各位魚友支持,再多謝(一魚兄)拔刀相助,更正留言,更多謝(漁樂網)給我們發表的一個空間,本會深感謝謝意

阿B 2007-09-06 16:40
好正

小堡 2007-09-06 16:42

但係我見到影片中有人除了救生衣在釣魚希望貴會關注!在推動澳門釣魚活動時也希望提高釣者活動的安全意識!

黑鯛之天敵 2007-09-06 16:50

細偉 2007-09-06 20:41
本會?
即係咩會?

1魚 2007-09-06 20:45
引用第9樓細偉2007-09-06 20:41發表的“”
本會?
即係咩會?

康體會(澳門戶外康體會)

高比 2007-09-06 21:05

細偉 2007-09-06 21:12
其實都估到七七八八,而且我知康體會同世魚會係有聯系。

因為上一年經朋友介紹,我同幾個朋友都入左會,不過今年個朋友去左外國,我地又唔知邊個係聯絡人,又唔知會址係邊(籍口),所以今年連會費都未交.........

其實點解唔係漁樂網申請返個專區,介紹一下個會,又可以被會員知最近有咩活動,活動完又可以整d相上黎,而且又可以吸收多D成青人入會,可以話一舉幾得.......

因為你地攪d釣魚比賽都幾底玩,幾舊水同自己出磯釣差唔多,就算冇名次都有餐食下,贏左D獎品又夠豐富,不過最近你地都攪去下川兩日團(可能下川真係好多魚釣啦!),因為時間同老婆唔允許,所以有冇報名....................好似就黎去廟灣磯釣囉喎!到時上傳D相上黎睇睇啦!

M.O.D.C. 2007-09-06 21:15
引用第7樓小堡2007-09-06 16:42發表的“”

但係我見到影片中有人除了救生衣在釣魚希望貴會關注!在推動澳門釣魚活動時也希望提高釣者活動的安全意識!

是次作賽因遇着七級大風,為了安全起見,所以選擇了內灣岸邊靜水比賽,每次賽事,本會評判及工作人員,必定顧及釣友安全至上為首,及做好安全指引,而每個釣點,均有專人負責...很多謝你的提示,我們會盡力提升會員磯釣安全意識,讓我們做得更好

M.O.D.C. 2007-09-06 21:42
引用第12樓細偉2007-09-06 21:12發表的“”
其實都估到七七八八,而且我知康體會同世魚會係有聯系。

因為上一年經朋友介紹,我同幾個朋友都入左會,不過今年個朋友去左外國,我地又唔知邊個係聯絡人,又唔知會址係邊(籍口),所以今年連會費都未交.........

其實點解唔係漁樂網申請返個專區,介紹一下個會,又可以被會員知最近有咩活動,活動完又可以整d相上黎,而且又可以吸收多D成青人入會,可以話一舉幾得.......
.......

偉兄,不要緊,可到名人釣具及鴻祥釣具辦理續會手續,會有專人通知..我們也很想在漁樂網申請返個專區,不過唔知一魚兄點睇呢,很多謝偉兄提議,你去唔到比賽,咁我們比賽完畢,睇片啦.....

細偉 2007-09-06 21:46
我都想去,不過請唔到假,今個星期池釣比賽係邊到舉行呀?
到時影多幾張相睇下好喎!

我都希望你可以成功申請到一個專區!

1魚 2007-09-06 22:09
引用第14樓qqqq2007-09-06 21:42發表的“”

偉兄,不要緊,可到名人釣具及鴻祥釣具辦理續會手續,會有專人通知..我們也很想在漁樂網申請返個專區,不過唔知一魚兄點睇呢,很多謝偉兄提議,你去唔到比賽,咁我們比賽完畢,睇片啦.....

歡迎開一個貴會的專區,把貴會的活動等整理在一個欄內,方便其他釣友瀏覽.....

細偉 2007-09-06 22:20
有1魚領航員的幫助,應該開個專區唔難,到時再係會內公報下,應該有唔少人上黎持支的。

1魚 2007-09-06 22:25
開了~歡迎使用~若名稱和其他功能上有問題或想修改,請通知便可

http://www.fishingmacau.com/bbs/thread.php?fid=128

M.O.D.C. 2007-09-06 22:29
多謝,多謝..........

細偉 2007-09-06 22:32
恭喜!恭喜!

M.O.D.C. 2007-09-12 01:13
以前錯過睇片ga會員,又有新片上傳啦,睇片啦

蛇屍鰻 2007-09-12 01:32

M.O.D.C. 2007-09-16 00:51
04年,第二屆亞洲杯釣魚運動會,有得睇啦。第三屆剪輯中,快d睇下啦喂,好多國家參加,係亞洲釣魚界盛事

高比 2007-09-16 16:12

查看完整版本: [-- 本會比賽影片 --] [-- top --]