查看完整版本: [-- 在馬來西亞醉酒駕駛被捕之後果(18禁) --]

-> 奇 趣 搜 錄 -> 在馬來西亞醉酒駕駛被捕之後果(18禁) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

Johnnych 2007-08-18 00:51

在馬來西亞醉酒駕駛被捕之後果(18禁)

http://www.liveleak.com/view?i=5ab_1172940415

Johnnych 2007-08-18 00:52

KeLvInFisH 2007-08-18 01:07
我睇佢比你打到咁....我patpat都有dd..."

新釣手 2007-08-18 02:07

1魚 2007-08-18 08:34
看帖不回帖的懲罰

見血方休 2007-08-18 10:15
好殘忍,但係抵佢死!
澳門都應該效法!
醉酒駕駛等於莽顧人命!
無嗱嗱比醉酒佬撞死真係好無辜,
有無諗過死者嘅家人呀!!!

fatfatfat 2007-08-18 10:37
澳門對醉酒駕駛罰得實在太輕...
我有個朋友比個二十幾歲0既女仔撞斷左隻腳(好得番),耳仔都無左一大塊(搏番),無開工幾個月(賭場),審左唔知幾年,判個女仔釘牌幾年同留個案底賠兩萬幾就算,監都唔洗坐,人地無開工幾個月都唔只,真係離譜

魚魚 2007-08-18 10:58
爆光!!睇到眼花花

sang 2007-08-18 11:54
海狗 借你個罹嚟打下

fatfatfat 2007-08-18 12:06
老公打老婆都被判入獄七日...醉酒駕駛撞斷人隻腳都唔洗坐...唉....

二十三歲少婦與丈夫共寢時,突然有性需要,出手挑逗身旁睡得正酣的丈夫,要求行房,但少婦不單挑不起丈夫性慾,相反激起對方怒火,揮拳相向,將嬌妻打致遍體鱗傷。不解溫柔的丈夫昨於屯門法院承認一項普通襲擊,被判入獄七日但緩刑兩年。

智達 2007-08-18 12:54
打到第10次唔敢睇落去,心都寒哂..........

1魚 2007-08-18 13:13
引用第10樓智達仔2007-08-18 12:54發表的“”
打到第10次唔敢睇落去,心都寒哂..........

我看到第三藤就無勇氣看下去

阿B 2007-08-18 15:28

犬齒鮪 2007-08-18 15:37
看到完吧~~你應該佩服那個挨鞭的人,他竟然可以挨那么多鞭,尋常人幾鞭就昏迷了。

高比 2007-08-18 16:24
打完唔知幾耐先可以坐得返,其實仲慘過坐牢!
不過嚴懲厲冶可以讓社會更和平乾淨!那個人真活該的!
看看新加坡就知了!何時澳門也一樣的呢?

甸馬 2007-08-18 18:39

achong 2007-08-18 21:58

dacky 2007-08-18 23:24
引用第13樓犬齒鮪2007-08-18 15:37發表的“”
看到完吧~~你應該佩服那個挨鞭的人,他竟然可以挨那么多鞭,尋常人幾鞭就昏迷了。

犬 , e+係咪都仲有這種刑罰 ?? 真的可怕

dacky 2007-08-18 23:25
睇完真係有d噁心.....   睇見就慘.......

Danny 2007-08-20 18:17
個屎忽爛晒都無瀨屎瀨尿都算系甘,仲識行添!勁

犬齒鮪 2007-08-20 19:16
引用第17樓dacky2007-08-18 23:24發表的“”

犬 , e+係咪都仲有這種刑罰 ?? 真的可怕

當然有,如果是強奸罪的都要挨鞭~醉酒駕駛沒聽過要。

深海大龍躉 2007-08-20 19:38
個[[pp]]好型,,,,,不過我又唔識揸車,,我又唔中意酒,,,所以我沒咩可能有事.,,,,

65jerry65 2007-12-04 18:51
好殘忍

crazylamb 2009-11-16 14:04
我在马来西亚没听过醉驾要打鞭,强奸就有可能。

豬兜冲@ 2010-01-08 03:52
     醉酒駕駛抵死~~~     

tong9 2010-01-08 04:08
引用第  24  樓  豬兜冲@  於  2010-01-08 03:52   發表的  :
     醉酒駕駛抵死~~~       

甘醉酒攪女呢

查看完整版本: [-- 在馬來西亞醉酒駕駛被捕之後果(18禁) --] [-- top --]