查看完整版本: [-- 一個16歲女仔在電台比DJ鬧到飛起 --]

-> 奇 趣 搜 錄 -> 一個16歲女仔在電台比DJ鬧到飛起 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

honer 2007-06-13 12:32

一個16歲女仔在電台比DJ鬧到飛起

http://www.zshare.net/audio/2437786e40a8/

achong 2007-06-13 13:22

大舊 2007-06-13 13:25
鬧得好

sang 2007-06-13 16:05

zoo 2007-06-13 17:10
個DJ開頭冇今激動,講講下越講越激,身為主持冷靜的!吾該!

細偉 2007-06-13 18:43
好耐啦!
而家個女仔可能唔只16歲啦!

阿B 2007-06-13 19:28
冇用ge....人.......

哈哈兒 2007-06-13 20:29
抵死

驚都未過 2007-06-13 20:39
個DJ OUT到爆,16歲又如何,今日吾知明日事,開心就得.
個DJ 好攪笑

小鱼GT 2007-06-13 23:31

小龍 2007-06-13 23:38
引用第8樓驚都未過2007-06-13 20:39發表的“”
個DJ OUT到爆,16歲又如何,今日吾知明日事,開心就得.
個DJ 好攪笑

點解你會咁潮ge~~~~?好勢利呀你~@@

驚都未過 2007-06-14 08:23
吾係我潮,係你同個DJ都一樣咁OUT

小小強 2007-06-14 08:47
引用第11樓驚都未過2007-06-14 08:23發表的“”

你又知人地out咁西飛利既

你潮通網都知啦, 至潮精明消費者,學生唔使錢傢嘛

小龍 2007-06-14 11:27
引用第11樓驚都未過2007-06-14 08:23發表的“”

睇嚟你對潮有獨當一面ge見解喎......

恐龍釣魚 2007-06-14 20:39
好悶!!!

tong9 2008-09-23 01:29
引用第  8  樓  驚都未過  於  2007-06-13 20:39  發表的 :
個DJ 好攪笑

唔通你係佢條仔..你應該係十一二歲.所以有甘幼稚思想.開心就得.仆街都得.都係四個字.你好攪笑.傻仔..

任我行 2008-09-23 01:49

鬧得好

tong9 2008-09-24 15:10
引用第  16  樓  任我行  於  2008-09-23 01:49  發表的 :

鬧得好

你張相....................

ymtchris 2008-09-24 15:56
引用第  8  樓  驚都未過  於  2007-06-13 20:39  發表的 :
個DJ 好攪笑

唔係我地out, 亦唔係你潮..........
而係你思想單純.....如果是男頂多要成家立...
如果是女, 咁又如何呀....得個16歲做得出乜呀, 又唔你要父母幫忙...
更什就唔鬼要.....
我覺得你唔係in, 而好明顯係貨一時之快, 唔想負責任d人....
為人父母睇到你咁樣講嘢, 真係火都嚟呀,,,,,,,,,

tong9 2008-09-25 02:19
引用第  18  樓  ymtchris  於  2008-09-24 15:56  發表的 :

唔係我地out, 亦唔係你潮..........
而係你思想單純.....如果是男頂多要成家立...
如果是女, 咁又如何呀....得個16歲做得出乜呀, 又唔你要父母幫忙...
.......

你都好大火氣啫..

查看完整版本: [-- 一個16歲女仔在電台比DJ鬧到飛起 --] [-- top --]