查看完整版本: [-- 澳门有人游行喔! --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 澳门有人游行喔! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

xuel502 2007-05-03 00:32

澳门有人游行喔!

今日睇新闻见到澳门有好多人游行啊,好似话关于楼价太高喔!吾会话真系好危险阿嘛!会吾会影响游客去澳门嘎!
四号我就去澳门了,依家好开心好开心,好期待尼日概到来,我想问下,澳门边度买手机系好正宗嘎,真系真正概行货嘎?仲有边度有卖手机装饰尼地野买嘎?

傑仔 2007-05-03 02:34
我只可以答你...你去到中區...多到你唔夠錢買咁多...大部分都係行貨...
一係去關閘馬路戈邊買...都ok ga

ckip 2007-05-03 09:02
haha~ 咁又係ar~ 太貴le~>.........

xuel502 2007-05-03 10:21
嗯!多谢塞,但中区系澳门半岛定系响其他离岛!点去中区啊!边条马路度啊?

LK 2007-05-03 11:37
中區係澳門半島..你唔識去就去關閘買啦...近好多..又唔洗搵..一出關就係啦.
仲有好多間電話店比你選擇架...

小龍 2007-05-03 11:57
去澳門x訊~~^^包行貨~~

李好姨 2007-05-03 13:50
引用第5樓小龍2007-05-03 11:57 AM發表的“”
去澳門x訊~~^^包行貨~~

我支持去澳門x訊
唔太熟行情當然去d大商號好些

xuel502 2007-05-03 22:40
X讯系澳门边度啊?点去啊?

小龍 2007-05-03 22:52
一出關直走到第一個十字路口,轉右走到第二個十字路口,再轉左直走就會見到一間好大ge電訊公司~真係唔知點講啦~^^或者你可以問人~~

天蓝兰 2009-04-09 01:38
不错,我顶你了..........

古之立大事者,不惟有超世之才,亦必有坚忍不拔之志。---魔兽剑圣异界纵横
小游戏 极品家丁 龙蛇演义 恶魔法则 飞升之后 异界枪神 凡人修仙传 魔兽领主 超级农民 极品公子

查看完整版本: [-- 澳门有人游行喔! --] [-- top --]