查看完整版本: [-- 版主,帮帮小弟啊! --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 版主,帮帮小弟啊! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

xuel502 2007-04-10 12:30

版主,帮帮小弟啊!

听讲最合算的是去赌场,但可以吃里面的自助餐,超合算的,10-15块港币可以任意吃,鲜虾云吞,蒲式蛋挞等超好吃的,合算到你只狠自己胃口太小.究竟边间赌场系甘概,系边度地方,点去啊?

阿B 2007-04-10 12:34
引用第0樓xuel5022007-04-10 12:30發表的“版主,帮帮小弟啊!”
听讲最合算的是去赌场,但可以吃里面的自助餐,超合算的,10-15块港币可以任意吃,鲜虾云吞,蒲式蛋挞等超好吃的,合算到你只狠自己胃口太小.究竟边间赌场系甘概,系边度地方,点去啊?

我都唔去赌场ge....幫你唔到.......

crazyscat 2007-04-10 15:31
騙人的從來沒聽過這回事

zoo 2007-04-10 15:52
賭場最多只有免費三文治和咖啡奶茶!若然十多塊便大吃大喝,澳門人省很多呢!

高比 2007-04-10 16:25

從來未聴過有咁荀的!!!!

唔好比人P呀~~

LK 2007-04-10 16:32
10-15块港币可以任意吃                   如果係甘 個個都去賭場食飯啦 = ="

亞旦 2007-04-10 16:43
世上不会有免費的午餐,那里都一樣,

當人一入睹場,会失去理智,一點小貧宜,可能令人付出的更大。還是去釣魚好啊!

邪海釣手 2007-04-10 16:58

achong 2007-04-10 17:00

xuel502 2007-04-10 17:37
系啊!我都吾信有尼地甘概野,但我都系网上睇到概,搞到我以为我执到宝添!
甘有无人知道系澳门边度吃野系最便宜嘎?点去嘎?好想知啊!因为五一就可能去澳门了!

xuel502 2007-04-10 17:40
赌场里面系米有自助餐吃嘎?甘贵吾贵嘎?系米咩人都可以进入嘎?

兒島玲子 2007-04-10 17:54
我聽講係氹仔新世紀酒店有廿蚊自助餐,而唔係賭場入面,不過好似有好多大陸勞工都會去食....

xuel502 2007-04-10 18:09
兒島玲子,你好,你系澳门人啊!多谢提供尼地喔!我岩先都去左网上睇,听讲氹仔里面有好多野吃!你话概二十蚊概自助餐都几抵喔!吃概风味点啊?可以去睇下。
仲可可以介绍其他又好玩又好吃然后消费又吾系好高嘎,你知拉,一个学生消费吾起甘贵概!

珠海一支公 2007-04-10 18:21
"金沙"赌场红宝会有免费自助餐,不过要先办会员卡.
方法是首先办一张普通卡,然后投注,在你投注的时候会有工作人员帮你积分,当你的积分累计到一定分数的时候就将普通卡升级为红宝卡,那样就可以持红宝卡上红宝会吃免费自助餐了.

高比 2007-04-10 18:26
引用第13樓珠海一支公2007-04-10 18:21發表的“”
"金沙"赌场红宝会有免费自助餐,不过要先办会员卡.
方法是首先办一张普通卡,然后投注,在你投注的时候会有工作人员帮你积分,当你的积分累计到一定分数的时候就将普通卡升级为红宝卡,那样就可以持红宝卡上红宝会吃免费自助餐了.

平均要投注八千元一BET.就是說要次次都取少買八千呀...這樣的話24小時後你就可以成為紅寶石會員去吃免費的自助餐了....嘿嘿~..太合算啦

追击手 2007-04-10 18:44
边有甘顺滩的午餐咖.........留野来噶...

crazyscat 2007-04-10 18:45
澳門其實都有好多地方有好野食,?是一定要去賭塲食呀,平有平食貴有貴食啫,賭塲那有死錯人丫小心因小失大呀

xuel502 2007-04-10 19:12
点先可以便有便吃啊?例如可以吃地咩,去边度吃啊?点去啊?
至于赌场,我睇到一个仲劲概消息,听讲老虎机好容易赚钱啊!咩50元就可以赚180!都吾知系真甘容易抑或骗人概!

海狗 2007-04-10 19:17
我去過新世紀食.....都唔差....係d大6佬無禮貌d之外......食既野都有好多.....好似係35蚊..........

xuel502 2007-04-10 19:23
如果真系吾差概话就好了!尼次去澳门吃概方面就一定要吃尽距,但又吾可以太贵喔!

1魚 2007-04-10 19:44
我算一算應該沒有進賭場二十年了

引用第20樓1魚2007-04-10 19:44發表的“”

我都成16年有多冇入過

xuel502 2007-04-10 21:43
嘻嘻!我出世到依家都无去过赌场!得个耳仔听过!
可以话卑我听澳门边个地方好便宜吃又好好玩又吾贵概地方就好了!

小龍 2007-04-10 22:13
計一計,我都有15年lo~~~

高比 2007-04-10 22:25
引用第18樓海狗2007-04-10 19:17發表的“”
我去過新世紀食.....都唔差....係d大6佬無禮貌d之外......食既野都有好多.....好似係35蚊..........

我拿過一D朋友俾的新世紀的....去過一次之後冇再去....唔合格啊~~

有免費的話我會去金都食長腳蟹...嘿~~

金碧的下午茶自助都OK....

所有自助餐沒有免費的我是不會去的!!!!!!!!!!!!!

高比 2007-04-10 22:27
引用第20樓1魚2007-04-10 19:44發表的“”

唔係要返工我都唔想日日入賭場....我仲要日日坐係度等收工.....~~~天呀..收工未呀~~~~

sang 2007-04-10 22:40
引用第25樓高比一號2007-04-10 22:27發表的“”

唔係要返工我都唔想日日入賭場....我仲要日日坐係度等收工.....~~~天呀..收工未呀~~~~

唔想入賭場轉做公務員

xuel502 2007-04-10 23:33
咩赌场甘好玩,去边间赌场系最有意思嘎,消费又吾系甘贵嘎?

小魚魚 2007-04-11 00:59

珠海一支公 2007-04-11 03:00
引用第27樓xuel5022007-04-10 23:33發表的“”
咩赌场甘好玩,去边间赌场系最有意思嘎,消费又吾系甘贵嘎?

现在澳门的赌场已经和国际市场慢慢接轨了.也就是说,现在澳门的赌场基本上都有自己的特色,至于那一间最有意思,那就要你自己去感受了.

亞旦 2007-04-11 09:17
引用第9樓xuel5022007-04-10 17:37發表的“”
系啊!我都吾信有尼地甘概野,但我都系网上睇到概,搞到我以为我执到宝添!
甘有无人知道系澳门边度吃野系最便宜嘎?点去嘎?好想知啊!因为五一就可能去澳门了!

xuel502友,你好!好歡迎你將会來澳門,澳門雖很細,但除了睹外,還有許多特色的東西,吃、住、行都很方便,特別是吃更不用多說了,散布各區的風味美食多的是,就看你口味了,葡菜、泰菜、韓菜、東南亞口味、緬甸口味……應有盡有。
至于睹場自助餐,本人認為金沙睹場自助最抵,最多嘢喰,午餐$168 晚$200左右。金都睹場次之。
金沙自助餐在本版有介紹,有空就睇睇吧!
如來澳后需要的話。澳門漁樂网本版樂意免費友情拹助、聯絡亞旦:66878611

xuel502 2007-04-11 11:58
真系多谢亞旦版主概支持了!好,到时如果有遇到咩问题概话就稳你地拉,真系好多谢你啊!
我依家稍微知道边度系好好玩嘎!比如*仔葛边有好多野吃,同好多野逛!
我仲想知,人民币系澳门用吾用到啊?系米一点要要用港币啊?甘澳门会吾会话有好多假钱之类概!会吾会换到假钱嘎,边度有得换啊?

亞旦 2007-04-11 16:41
引用第31樓xuel5022007-04-11 11:58發表的“”
真系多谢亞旦版主概支持了!好,到时如果有遇到咩问题概话就稳你地拉,真系好多谢你啊!
我依家稍微知道边度系好好玩嘎!比如*仔葛边有好多野吃,同好多野逛!
我仲想知,人民币系澳门用吾用到啊?系米一点要要用港币啊?甘澳门会吾会话有好多假钱之类概!会吾会换到假钱嘎,边度有得换啊?

xuel502友,建議首先過了澳门關閘,往右走大約2分钟,会見到很多巴士(公共汽車)巴土上都印有某某
睹場免費巴士字样,選定一间心目中想去的睹場,就上那睹場的巴士(免費的)它会把你帶到睹場去,見識一下最行了,不要沉迷,沉迷沒有好處。
不想去睹場的話,過了關往前走1分钟就有的士,的士站的下方是澳門公共巴士,但要准备澳门散幣搭車
巴士站的路線牌很清楚寫着所经過的站名。很方便。
人民幣旅遊區都通用,最好過了關后直行2分鐘到瑞昌銀号換點葡幣最方便,港幣葡幣都有假錢,要小心。預祝你未來旅途愉快

xuel502 2007-04-11 19:04
嗯!我会小心概了,多谢塞版主啊!澳门去唱k通宵贵吾贵嘎?系广州就好便宜概喔,有地几十元就可以唱通宵了!吾知澳门得吾得?如果无概话,如果系街度通宵安吾安全啊?有边度系可以通宵嘎?

小龍 2007-04-11 19:07
去酒店最安住~~

xuel502 2007-04-12 12:54
但系酒店住吾便宜喔!有无更加好概办法啊?
澳门去唱k通宵贵吾贵嘎?系广州就好便宜概喔,有地几十元就可以唱通宵了!

小小強 2007-04-12 12:56
引用第35樓xuel5022007-04-12 12:54發表的“”
但系酒店住吾便宜喔!有无更加好概办法啊?
澳门去唱k通宵贵吾贵嘎?系广州就好便宜概喔,有地几十元就可以唱通宵了!

幾拾蚊一晚.....我諗要打消呢個念頭

xuel502 2007-04-12 17:17
广州概就可以甘便宜,因为通宵比较少人去,所以就用便宜概价钱来吸引地客!如果澳门无概话就浪费了!

查看完整版本: [-- 版主,帮帮小弟啊! --] [-- top --]