查看完整版本: [-- 澳門電影 << 夜了又破曉 >> --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 澳門電影 << 夜了又破曉 >> [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

光頭死神 2007-02-13 04:45

澳門電影 << 夜了又破曉 >>

06 年夏天 , 我同康師傅有份參與拍攝同演出既一套澳門電影 , 而家終於都剪好 , 實在太開心啦 ~~
從來都未試過 , 可以有部自己有份既電影 , 呢種心情真係好難形容 ~ 不過拍攝既時候真係幾好玩 ~ 而且最癲既 , 就係因為部戲係講一晚之內發生既事 , 所以我地既拍攝時間亦多數係黃昏以後才可以開始拍攝, 所以係拍攝期間真係完全日夜顛倒 , 日日都拍到天光先收工 , 日頭變左用黎訓覺 .... 多想死 ^^
但最後都係值得既 ~~

現奉上預告片段 , 希望大家到時多多捧場 ~
http://www.youtube.com/watch?v=zw5RPjoDDLU

玖零壹參 2007-02-13 04:57

邪海釣手 2007-02-13 05:36

小魚兒 2007-02-13 08:30
..........................

sang 2007-02-13 08:31

亞旦 2007-02-13 09:44
新的開始。

犬齒鮪 2007-02-13 10:04
未来既导演同演员~

鱼子酱 2007-02-13 10:24
虽然看不到(网络问题),还是先恭喜一下,自己拍摄电影真的很好玩呢~~可以介绍下第一次拍摄后的心得吗?

旅日釣者 2007-02-13 10:26
大明星!!

ctargtaug 2007-02-13 11:12

1魚 2007-02-13 11:12
我要簽名

黑鯛之天敵 2007-02-13 11:34

kk 2007-02-13 13:18
希望可以角逐最有前途新人獎

阿B 2007-02-13 13:41

宮本 2007-02-13 13:45
拍戲的感覺..... 唔知系點架呢~

小小強 2007-02-14 19:28
電影幕後一職十分重要,係電影拍攝的重要一環,居功至偉

La●LA- 2007-04-07 16:17
支持支持~* 拍拍手!!

achong 2007-04-07 16:26

LK 2007-04-07 17:29
睇唔明 = ="

hkro123 2007-04-15 22:22
我睇左套戲啦~真係好正~好正呀~值得澳門好多ga賭仔去深思~想問下幾時響澳門再上多次呀~好想再睇呀~

ccf 2008-04-13 14:49
好也

查看完整版本: [-- 澳門電影 << 夜了又破曉 >> --] [-- top --]