查看完整版本: [-- ~燒錄問題~ --]

-> 數 碼 科 技 -> ~燒錄問題~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小龍 2006-10-28 21:44

~燒錄問題~

我想問下~~我想將隻一公升眼淚第一集燒落隻CD度~係唔係直接拉個檔案落去白碟~跟住寫入就得嫁啦~~?????
同埋可唔可以係vcd(電視哥隻)機度睇~~?
畫質會唔會唔好~~~~?
多謝晒~~~~~~

1魚 2006-10-28 22:13
您用什麼燒錄軟件~~

小龍 2006-10-28 22:18
其實係唔係一定要用軟件~~我真係唔識~~
我只係將個檔案直接拉落去~~~

1魚 2006-10-28 22:30
試過不經軟件不能燒錄~~不如托朋友燒一下比較快

小龍 2006-10-28 22:35
我現在燒錄是成功了~~~但係我可以係電腦度play~~~but屋企冇vcd機~~~so唔知可唔可以係vcd機度play~~~~
頭先.....唔該晒一魚叔~

1魚 2006-10-28 23:00
引用第4樓小龍2006-10-28 22:35發表的“”
我現在燒錄是成功了~~~但係我可以係電腦度play~~~but屋企冇vcd機~~~so唔知可唔可以係vcd機度play~~~~
頭先.....唔該晒一魚叔~

如檔案無問題是可以用vcd在電視看的~

小龍 2006-10-29 06:35
THX~~~~

查看完整版本: [-- ~燒錄問題~ --] [-- top --]