查看完整版本: [-- 香港區會員 --]

-> 外地釣友交流區 -> 香港區會員 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

wah 2006-10-19 01:10

香港區會員

請問香港區會員有誰會出席21/10在鴨仔記的網聚???
身為漁網會員,大家應支持下事次聚會

21/10下午約4pm在信德中心集合
接了過江猛人後去買餌...
再成搭969號巴士入天水圍西鉄站轉乘小巴或的士入鴨仔坑釣魚場
釣完1晚後去購物

詳程可參考:http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=13343&fpage=1

小小強 2006-10-19 01:17
華少咁過晚晚餐我地點搞???燒野食,定係餐肉公

wah 2006-10-19 01:19
小強你有咩意見燒野食,定係餐肉公

小小強 2006-10-19 01:21
引用第2樓wah2006-10-19 01:19發表的“”
小強你有咩意見燒野食,定係餐肉公

燒烤對於即吃一族,好像..............會演變成釣多過食

但係餐肉公又淡口得制...............

小小強 2006-10-19 01:23
不過我個人意見就攪燒烤氣氛會好d

kin 2006-10-19 01:26
報名先

wah 2006-10-19 01:30
叫佢cook 飯,炒菜,午餐肉and 蒸魚....dim睇?????

1魚 2006-10-19 01:36
我地係魚塘釣到既魚~唔洗劏~就咁用鹽抺過,放在野火工具上燒,燒到黑色都冇所謂,然後拿出來去皮去內臟

kin 2006-10-19 02:42
又燒焦

筏仔 2006-10-19 08:59
如果食飯叫波仔煮
每人七八十可以好多餸

小銘 2006-10-19 09:07
我都去~不過夜d走~
食飯好呀~

犬齒鮪 2006-10-19 09:24
引用第7樓1魚2006-10-19 01:36發表的“”
我地係魚塘釣到既魚~唔洗劏~就咁用鹽抺過,放在野火工具上燒,燒到黑色都冇所謂,然後拿出來去皮去內臟

烧焦食物有致癌物质,应该少吃~~

小小強 2006-10-19 14:35
叫波叔炒餸都幾好Y....食完又可以繼續釣

1魚 2006-10-19 14:41
引用第11樓犬齒鮪2006-10-19 09:24發表的“”

烧焦食物有致癌物质,应该少吃~~

不是喇~是燒黑的外皮不要的,只吃魚肉,內臟也不要

犬齒鮪 2006-10-19 14:46
1鱼叔,何不试试用锡纸包起来,涂上酱料,包起来放入火堆里烤?

玄武 2006-10-19 18:19
睇吓幾點收工先知去唔去到

引用第9樓筏仔2006-10-19 08:59發表的“”
如果食飯叫波仔煮
每人七八十可以好多餸

名乎其實既「波仔飯」?

肥仔 2006-10-19 23:55

好快就到網聚 la , 後日現在我地已經係鴨仔同大紅鮋 and 星星玩遊戲 la

wah 2006-10-19 23:59
天AR ....仲有好多note 要温ar  

小銘 2006-10-20 13:52
wah哥~唔好掛住玩呀~比d心機喇~

KeLvInFisH 2008-09-07 17:07
要番學w0...
星期二星期三

gesg36 2009-08-06 17:51

强记渔具 2010-05-02 13:56

查看完整版本: [-- 香港區會員 --] [-- top --]