查看完整版本: [-- 南灣大馬路有個痴線佬?? --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 南灣大馬路有個痴線佬?? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

四眼妹 2006-09-19 19:51

南灣大馬路有個痴線佬??

今日下就兩點幾,有冇人經過南灣大馬路

我個fd話見到有個阿叔企係中銀大下門口度

拎住個牌,上面寫住乜野"中國共產黨萬歲..etc"

叫我以後去個頭小心d wo

o係香港,荃灣荃景圍一帶不時有個阿嬸周圍鬧人.....「共產黨!?我x你xx呀!!」「收皮啦!!共產黨正x街!!」見人就鬧,難得一見之奇景也......

攪兩攪 2006-09-19 19:59

小釣手 2006-09-19 20:38
上面寫住乜野"中國共產黨萬歲..etc"
共產黨!?我x你xx呀!!」「收皮啦!!共產黨正x街!!」
比佢2 個見面 哈`.....不知會點?

小堡 2006-09-19 21:20
引用第3樓小釣手2006-09-19 20:38發表的“”
上面寫住乜野"中國共產黨萬歲..etc"
共產黨!?我x你xx呀!!」「收皮啦!!共產黨正x街!!」
比佢2 個見面 哈`.....不知會點?

傑仔 2006-09-19 21:21
相信澳門同胞好多都見過一個肥肥地..4眼ga痴線佬.....
成日係度...喂..喂....喂........有次我見佢冇lala截停個女仔....
同個女仔吹左2句..之後佢就指住個女仔隻鞋..唔知佢地講乜....跟住個女仔就唔理佢走左...
佢即刻又追住部的士...喂..喂喂.....喂....爆笑

hungjay2004 2006-09-19 22:23

tony 2006-09-19 22:37
哥個野我成日都見到嫁啦

小小強 2006-09-19 22:42
我係個頭返工,成日都見到佢.....

佢應該同萬X保險之前有錢銀瓜葛,而家攪到日日嗱住個大大自制神主牌抗議

磯民 2006-09-19 23:22

磯民 2006-09-19 23:23
引用第9樓磯民2006-09-19 23:22發表的“”
澳 門 有 什 麼 好 玩 !

海狗 2006-09-19 23:46

四眼妹 2006-09-21 23:39
我今日響台山個到見到佢la~佢 個版好高好大塊架...真係寫住咩共產萬歲咁架...

公子 2006-09-21 23:50
我覺得傻人入面有一個最勁既都係一個女人喇!!!

好多時都係十月初五街歌到大聲叫- -

我估澳門最出名既都係佢喇!!!

e到應該好多人知係邊個- -

miu 2006-09-23 17:19
系我屋企附近~以前日日返学都会见到佢架.....
如果你望住佢ge话..佢会对住你闹架......

查看完整版本: [-- 南灣大馬路有個痴線佬?? --] [-- top --]