查看完整版本: [-- 突發圍釣 --]

-> 圍釣 塘釣 台釣 -> 突發圍釣 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

kinkin 2019-05-18 21:00

突發圍釣

請問各位大佬﹕珠海附近現在有冇圍可釣呀!不要白果圍..........

路亞添 2019-05-18 22:02
平沙周記$150入園送五斤,之後多出一斤三十人仔

kinkin 2019-05-18 23:53
首先多謝師兄的幫忙!萬千感恩.................但我想問一下這是放鱼圍吗?每斤計?我係想去D撐艇釣D開閘後的野生魚嘅圍.謝謝

路亞添 2019-05-19 00:04
珠海為已經收晒地,要上文川,北豆才有野生

kinkin 2019-05-19 00:12
哦!原來這樣的,因已經最少五"六年冇去釣魚了,不知行情,多谢大師兄解答!最後提問北豆在那市或那區?   多謝多謝+++++++++感激感激..................

路亞添 2019-05-19 07:49
北斗围

kinkin 2019-05-19 08:26
thank  thank    ++++++++++++++++++++++++++++++++

1魚 2019-05-22 00:09
引用第  1  樓  路亞添  於  2019-05-18 22:02   發表的  :
平沙周記$150入園送五斤,之後多出一斤三十人仔

用00竹,0.8絲腳慢慢玩魚都好喎

查看完整版本: [-- 突發圍釣 --] [-- top --]