查看完整版本: [-- 基隆嶼釣魚比賽團召集 --]

-> 釣 點 介 紹 -> 基隆嶼釣魚比賽團召集 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2019-02-19 18:46

基隆嶼釣魚比賽團召集

4月12號和13號,基隆市政府主辦在基隆嶼為期兩天的磯釣pk賽,誠邀港澳釣友參加,有興趣的話,請留意我發佈的訊息,會在本社群和澳門漁樂網同時發佈正式章程,目前基隆嶼上礁磯釣,一定要預先辦理釣魚證,這方面不成問題,資料可先傳給我,到時出發日船長會轉交港澳釣友,再提供給海關人員檢查登記。
https://www.youtube.com/watch?v=WCiqT9z_Okk

小魚兒 2019-02-19 23:57
雖然嚟唔到但精神上支持你

弗得B 2019-02-22 04:43
好熱鬧

看海 2019-02-24 16:17
   等著消息

1魚 2019-02-24 19:04
引用第  2  樓  弗得B  於  2019-02-22 04:43   發表的  :
好熱鬧

請問這圖那裡來的,有我們網站logo,又有我頭像?

弗得B 2019-02-26 01:23
一魚叔,我幾個禮拜前話過您知,另一個澳門漁樂網好鬼熱鬧,當時您仲回復話係咩唔清楚添。。。我記得早兩年,呢個網站好似係您話搞黎做士啤嘎嘛,您唔係健忘到咁哇?!

1魚 2019-02-27 02:22
引用第  5  樓  弗得B  於  2019-02-26 01:23   發表的 回 4樓(1魚) 的帖子 :
一魚叔,我幾個禮拜前話過您知,另一個澳門漁樂網好鬼熱鬧,當時您仲回復話係咩唔清楚添。。。我記得早兩年,呢個網站好似係您話搞黎做士啤嘎嘛,您唔係健忘到咁哇?!   

明天查一查主機先~唔該晒

1魚 2019-02-27 02:28
引用第  5  樓  弗得B  於  2019-02-26 01:23   發表的 回 4樓(1魚) 的帖子 :

比人發左一百一十 萬個帖都唔知~好在你講聲
呢個網 址 http://www.fishingmacau.com/bbs1/forum.php

明天123刪除它

看海 2019-02-27 03:09

whero 2019-03-01 17:14
那這現在是正牌還是流野?

1魚 2019-03-02 19:06
這裡是正牌老店,免驚   

查看完整版本: [-- 基隆嶼釣魚比賽團召集 --] [-- top --]