提醒(5) 其他功能 論壇服務 精華帖 最新帖
joaoao 離線
級別: 尊貴會員

發帖: 10966
漁樂幣: 11004783 元
貢獻值: 0 點
娛樂金幣: 0 元
30樓  發表於: 2011-10-29   
引用第  28  樓  神農氏  於  

發表的  :

有團預埋我,係只船度太耐,都係時候學下上石           

你肯上石鳥?咁睇嚟我到時要拍你加操返幾堂先!
金渔佬 離線
級別: VIP會員

發帖: 1451
漁樂幣: 6502 元
31樓  發表於: 2011-10-29   
回 29樓(joaoao) 的帖子
果然很烂钓 精神病病院 院監 悟系浪得虛名
寻找巨物激战.
joaoao 離線

32樓  發表於: 2011-10-29   
Re:回 29樓(joaoao) 的帖子
引用第  31  樓  金渔佬  於  

發表的 回 29樓(joaoao) 的帖子 :

果然很烂钓    精神病病院 院監 悟系浪得虛名    

吹漲鳥鳥!
金渔佬 離線

發帖: 1451
漁樂幣: 6502 元
33樓  發表於: 2011-10-29   

寻找巨物激战.
魚珠魚寶 離線

發帖: 2557
漁樂幣: 1037339 元
34樓  發表於: 2011-10-29   
引用第  18  樓  arrowtsang  於  

發表的  :

唔得! 要開夜水,一定要開夜水!

1.小弟生性怕黑-------你生性怕黑??生性怕黑你又成日去夜街識朋友???

.......

睇左兩名癲佬的對話笑到扒地
我真係好鍾意釣魚架︿. ︿

海浪 離線
發帖: 1803
漁樂幣: 1389 元
35樓  發表於: 2011-10-29   
講來講去得個講字,無D誠意, 拿出誠意來,那些釣友曾經同你去釣魚而等過你两三粒鐘的,一次過全部約晒出海釣魚,所有費用,你一力?担,全付!包抱早上酒樓飲早茶,當然係任食唔熡,中午桂山或萬山中午飯,上島費,車費.船費.打餌費用,如有團員釣唔度魚,仲要去魚排度買條三斤以上既魚回家交差,晚上釣完魚回拱北去五星級飯店晚飯,晚飯後如有團友感到疲累,仲有得按摩,咁就算得有少少誠意....         
清空我的評分動態本帖最近評分記錄: 共1條評分記錄
arrowtsang 漁樂幣 +10 2011-10-29 讚!
隱藏評分記錄
arrowtsang 離線

發帖: 12962
漁樂幣: 1431654 元
36樓  發表於: 2011-10-29   
引用第  35  樓  海浪  於  

發表的  :

講來講去得個講字,無D誠意, 拿出誠意來,那些釣友曾經同你去釣魚而等過你两三粒鐘的,一次過全部約晒出海釣魚,所有費用,你一力?担,全付!包抱早上酒樓飲早茶,當然係任食唔熡,中午桂山或萬山中午飯,上島費,車費.船費.打餌費用,如有團員釣唔度魚,仲要去魚排度買條三斤以上既魚回家交差,晚上釣完魚回拱北去五星級飯店晚飯,晚飯後如有團友感到疲累,仲有得按摩,咁就算得有少少誠意....           

起得比雞早,睡得比狗遲,吃得比豬差,累得像隻驢,起魚似中獎,唉.........!釣魚人啊............!

我釣我娛自得其樂,....無需跟無知多作計較!
機車28 離線

發帖: 8189
漁樂幣: 9811377 元
37樓  發表於: 2011-10-29   

發表的  :

如果真係無d誠意既話咁點只罰咁少!還要包埋各釣友既飛機票費用喇!!

BIG ONE IT'S OUR TARGET!
2014未見過魚
joaoao 離線

38樓  發表於: 2011-10-29   

發表的  :

好提議!!我會認真考慮以及仔細安排行程的!!!放心啦各位!!!一定有呢一日的
海浪 離線
發帖: 1803
漁樂幣: 1389 元
39樓  發表於: 2011-10-30   
回 38樓(joaoao) 的帖子
大家睇到啦!我巳將此回覆保存,以便日後追數,奉勸一句不要拖太耐,否則到時好似你哋D公務員咁,要追加,條數仲金呀!大家都實有一百歲命,如果唔瓜,實等度.....     
描述
快速回覆

驗證問題:
請複製中文【好】字,貼在驗證框內 正確答案:好
按"Ctrl+Enter"直接提交