提醒(5) 其他功能 論壇服務 精華帖 最新帖
蚊仙 離線
級別: 尊貴會員
發帖: 1614
漁樂幣: 1703801 元
貢獻值: 0 點
娛樂金幣: 0 元
樓主  發表於: 2009-08-20   

光明!服務態度好差~心聲

講真 以下 我絕對唔係吹水 加上 只係實話實說

有眼睇 費時比D漁友話我 欺騙網友 收小費比人影相 擺上網 等我出街都會比人 "光明"地圍歐

8月20日 星期四 同阿偉哥同阿SAM 快快樂樂 日昐夜昐 日諗夜諗
禁 前往 光明垂釣樂園 阿偉哥仲要囉病假去 禁就比個阿嬸搞到一WO泡 諗起都火爆

今日釣到泰國菱魚 鯉魚 鯇魚 紅肚倉 <-以上用死蝦釣的
跟住仲有用爆炸勾釣到草魚 鯇魚
阿偉哥影左幾張相

跟住 講服務態度
光明垂釣 收錢個個阿嬸成日屈我地機   

1.收錢好麻煩
第一次去個陣 都係走個陣先收錢
今日個次 買一支野飲比一次錢 買一包料又要比一次錢
次次規矩都唔同GE
2.唔比影相
令上黎 放係草地到 影相 OK 放返落水
阿嬸 : D魚會死架!你禁玩法!買哂D魚佢啦!唔好禁搞呀!
我地 : D魚死鬼左我地米負責囉!大老...令上黎令返落去 唔到3分鐘 點死!? 我放返落水睇下佢有冇反肚米知囉
阿嬸 : 唔比佢遲D死鬼左架 追都追唔返啦! 都話唔比囉 !扔D魚落水
3.小小野嘈餐死
阿嬸 : 唔要GE魚放返落水啦!唔好放係個網到! 要買就買哂佢!
我地 : ............................
4.釣多陣都唔比
就快閃人個陣 阿偉用小魚 係禁被紅倉咬口!我地咬都唔咬 咬左 都 咬身唔咬頭 頂!
想釣多條收工魚都唔X比 F U X K XUCK 先6點半
唔通偷你魚咩!搞到阿SAM想令幾條魚返去都冇哂引 火都黎

超煩 煩極了 極煩
人地釣緊魚 你係禁拍X人博頭做默野呀
問人令錢都要有個限度呀!米玩啦 呀嬸
大老 你洗水泥都唔洗係我地魚網到洗呀?D魚唔洗食呀? 死X左 我地負責?警告過 你仲要洗 米玩啦!

個場唔比用倒剌勾已經OK! 次次鉗定哂 成堆冇倒剌勾!仲要煩!仲煩過D和尚念經!

個陣台灣仔塞D 人仔比個阿嬸 個阿嬸先比影相同放魚落魚網...
唔通我地黎休閒釣魚 過手引 都要比小費??????????       

有咩反對可以提出

塘主 都幾OK 本身冇8折海竿卡 都搞張比我地
唔似個阿嬸

[ 本帖由蚊仙在2009-08-20 22:09重新修改 ]
評價一下你瀏覽此帖子的感受

讚一個

好收獲

可憐喲

真攪笑

好犀利

又食蕉

冇意見

又灌水
まぁ~今自身の日本語程度は前のより良い。
華仔 離線
級別: VIP會員
發帖: 2938
漁樂幣: 212343 元
86樓  發表於: 2009-08-30   
錢次次清重好唔會錯 魚唔買次次放魚和你都好你又唔駛甘費力 這個場其實不錯
環境很好 價錢平 玩台釣也一流      
fklee 離線
發帖: 771
漁樂幣: 2159 元
85樓  發表於: 2009-08-30   
引用第  82  樓  攻略王  於  2009-08-28 03:21  發表的 :

又吾like人地買次收次錢,又要話吾記得比錢走人好正常,去釣人地既魚,只係理自己要得到幾多利益而完全吾理人地既感受,比得戈幾廿蚊就要做大帝,又睇吾起人地話人收錢阻著晒,一d護魚常識都冇仲以為自己做得好岩其實虐待緊人地d魚都吾知,虐待完人地d魚滿足自己又吾買仲大條道理話自己冇錯,你地e班極品真係冇得頂,你地真係吾好去咁多呀,影衰晒d澳門人

fishson 離線
級別: 資深會員
發帖: 1628
漁樂幣: 3970 元
貢獻值: 500 點
娛樂金幣: 500 元
84樓  發表於: 2009-08-30   
stitch 離線
級別: 熱心會員
發帖: 90
漁樂幣: 10190 元
83樓  發表於: 2009-08-28   
阿保     
Ar保 離線

發帖: 3836
漁樂幣: 1614584 元
貢獻值: 92 點
82樓  發表於: 2009-08-28   
引用第  79  樓  0魔0  於  2009-08-26 23:05  發表的 :

一时不记得的事,好正常的遮...

又吾like人地買次收次錢,又要話吾記得比錢走人好正常,去釣人地既魚,只係理自己要得到幾多利益而完全吾理人地既感受,比得戈幾廿蚊就要做大帝,又睇吾起人地話人收錢阻著晒,一d護魚常識都冇仲以為自己做得好岩其實虐待緊人地d魚都吾知,虐待完人地d魚滿足自己又吾買仲大條道理話自己冇錯,你地e班極品真係冇得頂,你地真係吾好去咁多呀,影衰晒d澳門人
肥仔 離線

發帖: 7474
漁樂幣: 898609 元
貢獻值: 51 點
81樓  發表於: 2009-08-26   
引用第  71  樓  king2  於  2009-08-23 17:47  發表的 :

http://zh.wikipedia.org/zh-tw/%E9%9D%9E%E6%B4%B2%E9%B2%AB
多謝肥仔師兄指點

恕我理解能力差....
我還是分不清哪一種是非洲鰂 , 哪一種是羅非?
patricklui 離線
發帖: 895
漁樂幣: 1819 元
80樓  發表於: 2009-08-26   

0魔0 離線
級別: 新會員
發帖: 3
漁樂幣: 52 元
79樓  發表於: 2009-08-26   
引用第  78  樓  渔樂  於  2009-08-26 22:25  發表的 :
我经常去那里玩,感觉挺好的呀!要什么东西一叫就马上送来了。一手交钱一手交货,很正常嘛!那天有两个小伙子喝了饮料没买单,走到半路被人家叫给钱。这样不好,听说是从澳门上来玩的。

一时不记得的事,好正常的遮...
渔樂 離線
級別: 新會員
發帖: 3
漁樂幣: 34 元
78樓  發表於: 2009-08-26   
我经常去那里玩,感觉挺好的呀!要什么东西一叫就马上送来了。一手交钱一手交货,很正常嘛!那天有两个小伙子喝了饮料没买单,走到半路被人家叫给钱。这样不好,听说是从澳门上来玩的。
zhjohnny 離線
漁樂幣: 36 元
77樓  發表於: 2009-08-24   
引用第  75  樓  高比  於  2009-08-23 21:13  發表的 :

咁既然唔係要買走D魚又放落網到又真係唔係好啱喎~應該即時放返佢

娱乐下就算了,鱼仲是放生啦....人地都要吃饭的,顾及下人地感受..............
大力士 離線
級別: 榮譽會員
發帖: 271
漁樂幣: 1091 元
76樓  發表於: 2009-08-23   

高比 離線

發帖: 14416
漁樂幣: 1191032 元
貢獻值: 500 點
娛樂金幣: 500 元
75樓  發表於: 2009-08-23   
引用第  74  樓  zhjohnny  於  2009-08-23 20:58  發表的 :
2.唔比影相
阿婶 : D鱼会死架!你禁玩法!买哂D鱼佢啦!唔好禁搞呀!
我地 : D鱼死鬼左我地米负责囉!大老...令上黎令返落去 唔到3分钟 点死!? 我放返落水睇下佢有冇反肚米知囉
阿婶 : 唔比佢迟D死鬼左架 追都追唔返啦! 都话唔比囉 !扔D鱼落水
.......

咁既然唔係要買走D魚又放落網到又真係唔係好啱喎~應該即時放返佢
TW入來我的blog交流下吧!
HK入來我的blog交流下吧!

故事尚未完結!好戲必在後頭!
zhjohnny 離線
74樓  發表於: 2009-08-23   
2.唔比影相
我地 : D鱼死鬼左我地米负责囉!大老...令上黎令返落去 唔到3分钟 点死!? 我放返落水睇下佢有冇反肚米知囉
阿婶 : 唔比佢迟D死鬼左架 追都追唔返啦! 都话唔比囉 !扔D鱼落水

呢个你更是错啦....条鱼甘被你一整,乜都有问题啦....

买一次野收一次钱,正常喔,难道人地个场得你几个人玩晒,容易记嘛.......

你不想买果条鱼,你就不好放落网了....真是会整死架................

可能阿婶老,不识点同你说,搞到你地觉得烦遮....不过错的,我反而觉得是你多D...............
zhjohnny 離線
73樓  發表於: 2009-08-23   
2.唔比影相

呢个你更是错啦....条鱼甘被你一整,乜都有问题啦....

买一次野收一次钱,正常喔,难道人地个场得你几个人玩晒,容易记嘛.......

你不想买果条鱼,你就不好放落网了....真是会整死架................

可能阿婶老,不识点同你说,搞到你地觉得烦遮....不过错的,我反而觉得是你多D...............
描述
快速回覆

驗證問題:
請複製中文【好】字,貼在驗證框內 正確答案:好
按"Ctrl+Enter"直接提交